Σίσσυ Χρηστίδου: Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής για την προσπάθεια της Χριστίνας Κοντοβά
10:30 - 03/04/2021
Την πιο ευαίσθητη πλευρά της παρουσίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» του OPEN, το πρωινό του […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής για την προσπάθεια της Χριστίνας Κοντοβά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: Βούρκωσε για την υιοθεσία που έκανε η Χριστίνα Κοντοβά
«Η Χριστίνα Κοντοβά για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου» εξομολογήθηκε τρυφερά στον αέρα της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου
Διαβάστε το στο Έβαλε τα κλάματα η Σίσσυ Χρηστίδου “στον αέρα” της εκπομπής για την Χριστίνα Κοντοβά (vid)
Από χθες έχει γίνει γνωστή η είδηση, ότι η Χριστίνα Κοντοβά προσπαθεί να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα και η είδηση σχολιάστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. «Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣίσσυ Χρηστίδου: Συγκινήθηκε με την υιοθεσία που έκανε η Χριστίνα Κοντοβά
Την πιο ευαίσθητη πλευρά της έδειξε η Σίσσυ Χρηστίδου
Διαβάστε το στο vita.grΣίσσυ Χρηστίδου: Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής – Δείτε το λόγο
«Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου»
Διαβάστε το στο news.gr