Σάκης Τανιμανίδης:”Περιμένω να έρθουν τα κορίτσια μας να με κάνουν ότι θέλουν”

11:46 - 03/04/2021

Τον Σάκη Τανιμανίδη, μέσα από τη Φάρμα, φιλοξένησε το Έλα Χαμογέλα και η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης:”Περιμένω να έρθουν τα κορίτσια μας να με κάνουν ότι θέλουν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Τανιμανίδης: Περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα κορίτσια μου

Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής της Φάρμας

Διαβάστε το στο

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής της Φάρμας Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του. «Είμαστε μέσα στην καλή χαρά και όλη μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της Χριστίνας περιμένοντας να μας κλωτσήσουν. Γεννάμε τέλη Ιουνίου! Δεν έχει πάρει πολύ βάρος η Χριστίνα. Νομίζω ότι έχει πάρει μόνο 7 κιλά. Έχει ανάγκη από ζάχαρη και υδατάνθρακες. Έχουμε ένα δωμάτιο το οποίο αδειάσαμε για τα κορίτσια, το θέμα είναι τώρα να το γεμίσουμε. Μακάρι να είναι με ένα πόνο η γέννηση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα κορίτσια μου, να με κάνουν ότι θέλουν».

Διαβάστε το στο

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.«Είμαστε μέσα στην καλή χαρά και όλη μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της Χριστίνας περιμένοντας να μας κλωτσήσουν. Γεννάμε τέλη Ιουνίου! Δεν έχει πάρει πολύ βάρος η Χριστίνα. Νομίζω ότι έχει πάρει μόνο 7 κιλά. Έχει ανάγκη από ζάχαρη και υδατάνθρακες. Έχουμε ένα δωμάτιο το οποίο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της