Άσος της ΑΕΚ απάντησε σε οπαδό: «Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι»!

11:33 - 05/04/2021

Άσος της ΑΕΚ απάντησε σε οπαδό: «Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι»! 05/04/2021 Η κατάσταση ήταν έκρυθμη μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (1-5), καθώς εξαγριωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» τους τα έψαλαν για την εμφάνισή τους και για αρκετά λεπτά δεν τους επέτρεπαν να πάνε στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πάνω στην αναταραχή και τις έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον Μανόλο Χιμένεθ, ένας οπαδός επιτέθηκε φραστικά στον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. «Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι» απάντησε ο διεθνής μπακ και η κατάσταση εκτονώθηκε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακάκης: «Αν εγώ είμαι το πρόβλημα τότε θα φύγω το καλοκαίρι»

Ο Μιχάλης Μπακάκης είχε μια έντονη λογομαχία με έναν οπαδό της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αν είναι εκείνος το πρόβλημα τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε το στο

Μπακάκης: «Αν είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι»

Ο Έλληνας μπακ απάντησε στην φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδό της ΑΕΚ και φαίνεται πως είπε ότι αν ο ίδιος είναι το πρόβλημα θα φύγει το καλοκαίρι. Μετά την χθεσινή ντροπιαστική ήττα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, η κατάσταση στο ΟΑΚΑ, μύριζε… μπαρούτι με τους λίγους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν εκεί, τα “έψαλαν” […] The post Μπακάκης: «Αν είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)