Σοφία Παυλίδου: Η παίκτρια της «Φάρμας» αρρώστησε με κορονοϊό

11:38 - 05/04/2021

Με μία ανάρτησή της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Παυλίδου ενημέρωσε τους φίλους της ότι έπεσε «θύμα» του κορονοϊού μετά την αποχώρησή της από την «Φάρμα».Αυτό είναι το μήνυμα της ηθοποιού για την κατάσταση της υγείας της και την παραμονή της στην «Φάρμα»: «Γεια σας καλό μήνα… Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι που φαντάζομαι ότι το είδατε στους δέκτες σας. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. »Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up που μας κάνει η παραγωγή και ήξε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά