Αμβρόσιος: 'Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα προδόθηκε από την Εκκλησιαστική Διοίκηση'

13:43 - 05/04/2021

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr Λάβρος κατά της ηγεσίας της Εκκλησίας, ήταν μέσω άμβωνος ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος μετά το πέρας των Γ΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Ο πολιός Ιεράρχης δεν έκρυψε τον πόνο που έχει στην ψυχή του για τους άδειους ναούς, λέγοντας ότι δεν μπορεί να ατενίζει ένα τέτοιο θέαμα. Επίσης ο κ. Αμβρόσιος ανέφερε ότι “η Ορθοδοξία στην Ελλάδα προδόθηκε από την Εκκλησιαστική Διοίκηση”. Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου έχει ως εξής: Ἀδελφοί μου, δέν πρόκειται νά σᾶς κάνω κήρυγμα. Ἁπλῶς θέλω νά σᾶς καταθέσω τόν πόνον τῆς ψυχῆς μου. Δέν γνωρίζω ἐάν θά ζῶ καί τοῦ χρόνου, ὥστε  νά εἶμαι καί πάλιν κοντά σας μιά τέτοια ἡμέρα, γι’ αὐτό ἀκ

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμβρόσιος: ”Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα προδόθηκε από την Εκκλησιαστική Διοίκηση”

Ἀδελφοί μου, δέν πρόκειται νά σᾶς κάνω κήρυγμα. Ἁπλῶς θέλω νά σᾶς καταθέσω τόν πόνον τῆς ψυχῆς μου. Δέν γνωρίζω ἐάν θά ζῶ καί τοῦ χρόνου, ὥστε νά εἶμαι καί πάλιν κοντά σας μιά τέτοια ἡμέρα, γι’ αὐτό ἀκριβῶς θέλω νά καταθέσω τόν πόνον τῆς ψυχῆς μου πρός ἐσᾶς, τούς λίγους Αἰγιῶτες προσκυνητές τῆς Παναγίας μας, τῆς Τρυπητῆς, ὅσοι ἤλθατε ἀπόψε ἐδῶ, διά νά ψάλλουμε τούς πρώτους Χαιρετισμούς! Το άρθρο Αμβρόσιος: ”Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα προδόθηκε από την Εκκλησιαστική Διοίκηση” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αμβρόσιος: ”Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα προδόθηκε από την Εκκλησιαστική Διοίκηση”

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr Λάβρος κατά της ηγεσίας της Εκκλησίας, ήταν μέσω άμβωνος ο Μητροπολίτης πρ. [...] The post Αμβρόσιος: ”Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα προδόθηκε από την Εκκλησιαστική Διοίκηση” appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)