Κηφισίας: 'Πάσχα με κλειστούς Ναούς και με πλήρη απαγόρευση θα δημιουργήσει κοινωνική αναστάτωση'

12:19 - 06/04/2021

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος, αναφορικά με το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε σε εξόδιο ακολουθία αρχιμανδρίτη, εν μέσω πανδημίας. «Ο πατήρ Σαράντης Σαράντος, ήταν ένας κληρικός 80 ετών, επί 50 χρόνια υπηρετούσε στο Μαρούσι. Η οικογένειά του, έχει 4 παιδιά και 19 εγγόνια. Πεθαίνει την Κυριακή το βράδυ τις 11. Στις 12 με παίρνουν τα παιδιά και μου λένε ότι δεν ήθελαν να δημιουργηθεί πρόβλημα, και να μην κηδευτεί στο Μαρούσι. Το πρωί έκανα εγώ την κηδεία και ήμουν εγώ εκεί. Ειδοποιώ από το πρωί την αστυνομία να βρίσκεται στο χώρο, ήρθε η αστυνομία και ασφαλίσαμε το χώρο. Έγινε στο μοναστήρι στον Άγιο Στέφανο. Είμαι αυστηρός με την τ

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητροπολίτης Κηφισίας: Πάσχα με κλειστούς Ναούς και με πλήρη απαγόρευση θα δημιουργήσει κοινωνική αναστάτωση

Διαβάστε το στο

Κηφισίας: ”Πάσχα με κλειστούς Ναούς και με πλήρη απαγόρευση θα δημιουργήσει κοινωνική αναστάτωση”

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος, αναφορικά με το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε σε εξόδιο ακολουθία αρχιμανδρίτη, εν μέσω πανδημίας. Το άρθρο Κηφισίας: ”Πάσχα με κλειστούς Ναούς και με πλήρη απαγόρευση θα δημιουργήσει κοινωνική αναστάτωση” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)