Επίσημα στο Mega η Ελένη Μενεγάκη – Η ανακοίνωση του σταθμού
10:31 - 08/04/2021
Η Ελένη Μενεγάκη «έκλεισε» με το Mega και βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων σημειώνει πως η επιστροφή θα γίνει με τη νέα σεζόν. Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα […]
The post Επίσημα στο Mega η Ελένη Μενεγάκη – Η ανακοίνωση του σταθμού appeared first on Mikrometoxos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Και επίσημα στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη, η ανακοίνωση του καναλιού
Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και η Ελένη Μενεγάκη επίσημα βρίσκεται στο MEGA. Πριν από λίγα λεπτά, το κανάλι με επίσημη ανακοίνωση την καλοσώρισε στην ομάδα του.
Διαβάστε το στο thebest.grΕίναι επίσημο: Στο Mega η Ελένη Μενεγάκη
Επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς το Μεγάλο κανάλι ανακοίνωσε, το πρωί της Πέμπτης, τη συνεργασία τους. Η ανακοίνωση του σταθμού «Το MEGA […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΕπίσημα στο Mega η Ελένη Μενεγάκη – Η ανακοίνωση του σταθμού
Τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει η παρουσιάστρια.
Το άρθρο Επίσημα στο Mega η Ελένη Μενεγάκη – Η ανακοίνωση του σταθμού εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr«Έσκασε» η τηλεοπτική «βόμβα»: Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega – Η ανακοίνωση του σταθμού
«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» και τελικά η φωτιά άναψε στο Mega που επίσημα ανακοίνωσε ότι η Ελένη Μενεγάκη εντάχθηκε στο δυναμικό του. «Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ πρώτη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση του mega
Η Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση του MEGA πως υπέγραψαν συνεργασία έγραψε δύο λόγια στο instagram. «Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕπίσημο: Στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη
Το MEGA ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας.
Διαβάστε το στο fosonline.grΕίναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση! Η ανακοίνωση του καναλιού
Τηλεοπτική βόμβα με την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σε ποιο κανάλι; Από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη στο Mega! Το ακούγαμε εδώ και καιρό και πλέον είναι επίσημο. Η γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από ένα χρόνο και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του Mega. […]
Το άρθρο Είναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση! Η ανακοίνωση του καναλιού εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr