Άγριες Μέλισσες: “Δε μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά”

12:11 - 08/04/2021

Οι Άγριες Μέλισσες όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα έχουν και τρίτο κύκλο. Όπως έχουν αποκαλύψει οι σεναριογράφοι φέτος θα κλείσουν όλες οι υποθέσεις, όποτε στο τρίτο κύκλο θα δούμε νέες ιστορίες. “Δε μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι στην σειρά γιατί δε μου αρέσει να […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Άγριες Μέλισσες: “Δε μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά”

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Κίνδυνος στα χρόνια της χούντας

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι απρόβλεπτες. Ο Γιώργος Σουξές, ο αγαπημένος μας Προύσαλης από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα, όπου αναφέρθηκε στο γάμο με τη Ρίζω, αλλά και στην επόμενη σεζόν της σειράς. Αυτή τη στιγμή οι Άγριες Μέλισσες βρίσκονται στο 1966 και ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Κίνδυνος στα χρόνια της χούντας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι κινδυνεύουν στο Διαφάνι την περίοδο της χούντας

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές, ο αγαπημένος μας Προύσαλης από τις […] The post Άγριες Μέλισσες: Ποιοι κινδυνεύουν στο Διαφάνι την περίοδο της χούντας appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τους 1550 στο Roha’s

Η Αγγελική Ηλιάδη υπέγραψε στη Heaven Music και ετοιμάζει νέο τραγούδι

Άγγελος Τσακίρης: Συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Mona Lisa Music Hall

Ταμίλλα Κουλίεβα: «Κάθε σκηνή με τον Παύλο θυμίζει ότι κάποτε ήταν ευτυχισμένοι»

Οργή κατά του Stef μετά τη μήνυση στον Μαζωνάκη: «Ρε πού τα πουλάτε αυτά;»

Έβαλε τα κλάματα ο Στέφανος Παπαδόπουλος – Η τηλεοπτική εμφάνιση, τα δάκρυα και όσα δήλωσε