Ελ Καντουρί: «Θα χαρώ αν μείνω στον ΠΑΟΚ!»

14:43 - 09/04/2021

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για τη νίκη με 0-1 κόντρα στην ΑΕΚ στον Α’ ημιτελικό κυπέλλου, αλλά και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, τονίζοντας πως αν τελικά παραμείνει στον ΠΑΟΚ θα χαρεί πάρα πολύ. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ να διαχειριστεί μια ασφυκτική πίεση εντός της ομάδας, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελ Καντουρί: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, τα πάντα για το κύπελλο»

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στάθηκε στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του.

Διαβάστε το στο

Ελ Καντουρί: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, τα πάντα για το Κύπελλο»

Ελ Καντουρί: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, τα πάντα για το Κύπελλο» 09/04/2021 Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, με δηλώσεις του στάθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του. Αναλυτικά όσα είπε: Για το αν ο τρόπος που ήρθε η νίκη με την ΑΕΚ ξόρκισε την κακοτυχία της ομάδας: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ. Χάσαμε τρεις μέρες πριν με 3-0, ενώ παίξαμε καλά και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό. Με την ΑΕΚ δεν παίξαμε καλά πιστεύω, δεν ήταν και τόσο κακό παιχνίδι όμως αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη. Αυτό ήταν και το σημαντικό για εμάς, το θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχει

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»