Σίσσυ Χρηστίδου: “Και εμένα η τρίτη μου εγκυμοσύνη ήταν άτυχη… Όταν μου συνέβη, σοκαρίστηκα… Το κουβαλάς”
12:24 - 11/04/2021
Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη φιλοξενήθηκαν σήμερα στο Έλα Χαμογέλα, μετά την ανακοίνωση ότι
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: “Και εμένα η τρίτη μου εγκυμοσύνη ήταν άτυχη… Όταν μου συνέβη, σοκαρίστηκα… Το κουβαλάς” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: «Η τρίτη μου εγκυμοσύνη ήταν άτυχη… Όταν μου συνέβη, σοκαρίστηκα»
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Κατάθεση ψυχής από την γνωστή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, μετά την ανακοίνωση ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Το γνωστό ζευγάρι, το περασμένο φθινόπωρο είχε περάσει δύσκολες στιγμές όταν είχε δημοσιοποιήσει ότι είχαν χάσει ένα μωράκι. Η ... Περισσότερα
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: «Η τρίτη μου εγκυμοσύνη ήταν άτυχη… Όταν μου συνέβη, σοκαρίστηκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Χρηστίδου: “Και εμένα η τρίτη μου εγκυμοσύνη ήταν άτυχη… Όταν μου συνέβη, σοκαρίστηκα”
Μιλά για την αποβολή που είχε στο παρελθόν
Διαβάστε το στο ekriti.gr