Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία
09:12 - 12/04/2021
Όσα εκτιλύχθηκαν λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ περιγράφει κάτοικος του Αλίμου που ήταν στο σημείο. Κάτοικος της περιοχής του Αλίμου μιλά για τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ κάτω από το σπίτι του.
Όπως είπε η μάρτυρας στο MEGA:
«Ήμουν δυστυχώς (σ.σ. από τους πρώτους που ήταν στο σημείο της δολοφονίας). Καταρχήν θέλω να πω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και κουράγιο. Είχα πάει για δουλειά και γύρισα εκείνη τη στιγμή, είδα έναν άνθρωπο πεσμένο κάτω στο πεζοδρόμιο και πίστευα ότι είχε λιποθυμήσει. Πλησίασα για να βοηθήσω και να δω τι συμβαίνει. Πλησίασα και βλέπω να είναι βουτηγμένος στο αίμα, το αίμα φρέσκο ακόμη, έτρεχε. Σοκαρ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς έμαθε η οικογένειά του για τη δολοφονία του
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Star περιέγραψε τις συγκλονιστικές σκηνές που ακολούθησαν στο άκουσμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου
Διαβάστε το στο Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς έμαθε η οικογένειά του για τη δολοφονία του
Συγκινημένος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», για…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Καραϊβάζ : Συγκλονιστική μαρτυρία στο MEGA – «Είδα το Γιώργο μέσα στα αίματα και έπαθα σοκ»
«Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει και πήγα για να τον βοηθήσω» τόνισε η αυτόπτης μάρτυρας
Διαβάστε το στο tovimaΓιώργος Καραϊβάζ: Τα συγκινητικά λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής (Video)
Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στον τηλεοπτικό αέρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Δευτέρας η Ζήνα Κουτσελίνη με την πολυθρόνα του Γιώργου Καραϊβάζ απέναντί της να παραμένει κενή, […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιώργος Καραϊβάζ: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου (βίντεο)
Για τα όσα έζησε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε μια κάτοικος της περιοχής του Αλίμου. Όπως ανέφερε η κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» αρχικά είχε την εντύπωση ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο έδαφος είχε χάσει τις αισθήσεις του. «Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει και πήγα για να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr