Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

13:00 - 14/04/2021

Ακάθιστος Ύμνος: Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου… την Παρασκευή, 16 Απριλίου, στις 4:30 μ. μ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συγχοροστατούντων Συνοδικών και λοιπών αγίων Αρχιερέων. Tον θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολ. Τριτεύων κ. Αλέξανδρος. Μετά την απόλυση, ο Παναγιώτατος θα χειροθετήσει με το οφφίκιο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μεγάλος Κανόνας στον Άγιο Στέφανο Παρισίων

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία ετελέσθη σήμερα στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Ξενιτέλη, καθώς και οι Ακολουθίες του Μεγάλου Κανόνος μετά του Αποδείπνου. Οι πιστοί προσήλθαν τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού. Στο τέλος ομίλησε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος αναλύοντας το μήνυμα του Μεγάλου Κανόνος περί μετανοίας και περί της προετοιμασίας των πιστών για το Πάσχα. {loadposition adsense}

Διαβάστε το στο .romfea.gr

Ο Μεγάλος Κανόνας στον Άγιο Στέφανο Παρισίων

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία ετελέσθη σήμερα στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Ξενιτέλη, καθώς και οι Ακολουθίες του Μεγάλου Κανόνος μετά του Αποδείπνου. Το άρθρο Ο Μεγάλος Κανόνας στον Άγιο Στέφανο Παρισίων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο