Θανάσης Κουρλαμπάς: «Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο»
02:00 - 15/04/2021
Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Κουρλαμπάς κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων […]
The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Κουρλαμπάς: Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο
«Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του» ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚουρλαμπάς: Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο
Για την απώλεια του πατέρα του αλλά και το γεγονός ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο έγινε… μέγα θέμα συζήτησης, μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. «Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η κόρη μου με την […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘανάσης Κουρλαμπάς: «Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο»
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων ότι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘανάσης Κουρλαμπάς: «Ο γιος μου κάνει χρόνια μπαλέτο – Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο αυτό»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο γιος του ασχολείται με το μπαλέτο κι αυτό είχε προκαλέσει συζητήσεις. «Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘανάσης Κουρλαμπάς: "Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο" (video)
"Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr