Θανάσης Κουρλαμπάς: «Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο»

02:00 - 15/04/2021

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Κουρλαμπάς κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Κουρλαμπάς: Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο

«Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του» ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κουρλαμπάς: Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο

Για την απώλεια του πατέρα του αλλά και το γεγονός ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο έγινε… μέγα θέμα συζήτησης, μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. «Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η κόρη μου με την […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη  κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων ότι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο γιος μου κάνει χρόνια μπαλέτο – Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο αυτό»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο γιος του ασχολείται με το μπαλέτο κι αυτό είχε προκαλέσει συζητήσεις. «Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θανάσης Κουρλαμπάς: "Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο" (video)

"Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο