#Θανάσης Κουρλαμπάς

Ο Γιώργος Γαλίτης στηρίζει δημόσια τον Θανάση Κουρλαμπά: «Είχα ανάγκη να το πω για να σωπάσει ο βούρκος»

govastileto.gr
Πρόσφατα ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αποκάλυψε πως ο Θανάσης Κουρλαμπάς φέρεται να ζήτησε να τεθούν εκτός της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας» ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Η παραγωγή της παράστασης και ο σκηνοθέτης με μια ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης διέψευσαν την είδηση, ενώ το ίδιο έκανε και ο […]
12:00 13/04/2024

Θανάσης Κουρλαμπάς: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις φήμες πως ζήτησε την απομάκρυνση του Πολυδερόπουλου

govastileto.gr
Μέσα από την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε χθες πως ο Θανάσης Κουρλαμπάς φέρεται να ζήτησε να τεθούν εκτός της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας» ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Η παραγωγή της παράστασης και ο σκηνοθέτης με μια ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης διέψευσαν την είδηση, ενώ το ίδιο έκανε και ο […]
12:00 12/04/2024

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δυστυχώς βλέπουμε να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία, τα ίδια καρκινώματα»

zappit.gr
Με αφορμή την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στο θέατρο Άνεσις, ο Θανάσης Κουρλαμπάς παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και την δημοσιογράφο […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δυστυχώς βλέπουμε να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία, τα ίδια καρκινώματα» appeared first on Zappit.
21:00 06/01/2024

Θανάσης Κουρλαμπάς: "Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός με τα παιδιά μου"

thebest.gr
Με αφορμή τους Πανθέους και τον Μάρτυρα Κατηγορίας βρέθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.
05:00 16/10/2023

«Εκάβη»: Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για 2 παραστάσεις

happytv.gr
Οι: Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Μαρίνα Καλογήρου, Ελένη Κοκκίδου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ερρίκος Μηλιάρης, Ηλεάνα Μπάλλα, Άκης Σακελλαρίου και Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνιζούν στην παράσταση «Εκάβη», η οποία στις 11 και 12 Αυγούστου, ανεβαίνει στην Επίδραυρο. H ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Ευριπίδη «Εκάβη»  στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Αυγούστου, σε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Εκάβη»: Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για 2 παραστάσεις
14:37 01/08/2023

«ΕΚΑΒΗ» του Ευριπίδη στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών – Δευτέρα 17/07 στις 21.30

empisteutiko.gr
«ΕΚΑΒΗ» του Ευριπίδη ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Τ.Ε.Ι. ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 στις 21.30 ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με αλφαβητική σειρά): Ταλθύβιος: Ιωσήφ Ιωσηφίδης Πολυξένη: Μαρίνα Καλογήρου Εκάβη: Ελένη Κοκκίδου Οδυσσέας: Θανάσης Κουρλαμπάς Πολύδωρος: Ερρίκος Μηλιάρης Θεράπαινα: Ηλεάνα Μπάλλα Πολυμήστορας: Άκης Σακελλαρίου Αγαμέμνονας: Αλέκος Συσσοβίτης   ΧΟΡΟΣ (με αλφαβητική σειρά): Ασημίνα Αναστασοπούλου Άρτεμις Βαβάτσικα (μουσικός επί σκηνής) Ελισσάβετ Γιαννοπούλου Μαρία […] The post «ΕΚΑΒΗ» του Ευριπίδη στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών – Δευτέρα 17/07 στις 21.30 appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 12/07/2023

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Υπήρξε περίοδος που την έκριναν αυστηρά τότε με τα βραζιλιάνικα»

zappit.gr
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για τις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει. «Αγαπημένο […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Υπήρξε περίοδος που την έκριναν αυστηρά τότε με τα βραζιλιάνικα» appeared first on Zappit.
15:32 05/04/2023

Μούμιες

Newsbeast.gr
Σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα Σενάριο: Τζόρντι Γκαζούλ, Χαβιέ Λόπεζ Μπαρέιρα Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα Μουσική: Φερνάρντο Βελάθκεθ Ημερομηνία κυκλοφορίας: 9 Μαρτίου 2023 Διάρκεια: 1 ώρα και 28 λεπτά Η Warner παρουσιάζει την περιπέτεια Μούμιες, μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τον ισπανό σκηνοθέτη Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα. Στη γεμάτη μουσική και τραγούδι κωμωδία, τρεις μούμιες θα ταξιδέψουν από τα έγκατα της Αιγύπτου μέχρι το σ
12:24 06/03/2023

Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο βασικός του στόχος για τη νέα χρονιά

Newsit
«Στη δουλειά μας προχωράς περισσότερα με τα όχι παρά με τα ναι», λέει ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Για τα όχι που έχει πει στη δουλειά, αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς απάντησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο ηθοποιός, μάλιστα, δεν θέλησε να σχολιάσει την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. «Βασικός μου στόχος για τη νέα χρονιά ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο βασικός του στόχος για τη νέα χρονιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:34 13/01/2023

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Στη δουλειά μας προχωράς περισσότερα με τα όχι παρά με τα ναι»

zappit.gr
Για τους στόχους της νέας χρονιάς, αλλά και για τα όχι που έχει πει στη δουλειά απάντησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Στη δουλειά μας προχωράς περισσότερα με τα όχι παρά με τα ναι» appeared first on Zappit.
08:34 13/01/2023

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ξαφνικά παύεις να είσαι παιδί»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία» της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ξαφνικά παύεις να είσαι παιδί» appeared first on Zappit.
14:54 17/12/2022

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Το κενό που μένει είναι δυσαναπλήρωτο»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες TV και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που συμμετέχει […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Το κενό που μένει είναι δυσαναπλήρωτο» appeared first on Zappit.
22:06 01/12/2022

Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο ρόλος του πατέρα δεν έχει ούτε συνταγή ούτε manual

Newsit
“Το άδικο και η ασυνέπεια μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου” υπογράμμισε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια εν μέσω φόρτου εργασίας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όταν συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα. «Σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα με τις παραστάσεις ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο ρόλος του πατέρα δεν έχει ούτε συνταγή ούτε manual δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:30 26/11/2022

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα»

zappit.gr
Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα» appeared first on Zappit.
21:22 25/11/2022

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την «Αφροδίτη με τη Γούνα» στο θέατρο Άνεσις

in.gr
Ένα έργο που υπενθυμίζει ότι η σεξουαλικότητα πάνω από όλα είναι μια πνευματική κατάσταση: και αυτά που λαχταράει το πνεύμα δεν εξηγούνται πάντοτε λογικά, απλά βιώνονται.
15:26 18/11/2022

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έχουν δείξει τεράστια υπομονή μαζί μου»

tlife.gr
Για την σχέση με τα παιδιά και την σύζυγό του αλλά και την υπομονή που δείχνουν To άρθρο Θανάσης Κουρλαμπάς: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έχουν δείξει τεράστια υπομονή μαζί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:34 22/10/2022

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Κλαίω μπροστά στα παιδιά μου»

okmag.gr
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την απώλεια της μητέρας του αλλά και το πώς εκφράζει τα συναισθήματά του μπροστά στα παιδιά του. Για την απώλεια της μητέρας του ο ηθοποιός ανέφερε: «Η δουλειά πολλές φορές είναι το αποκούμπι μου σε τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σου […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Κλαίω μπροστά στα παιδιά μου» appeared first on OK.
21:00 18/10/2022

Η DC λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια

Newsbeast.gr
Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν Σενάριο: Τζάρεντ Στερν, Τζον Γουίτινγκτον Ακούγονται: Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζον Κραζίνσκι, Βανέσα Μπάγιερ, Ντιέγκο Λούνα Στην ελληνική μεταγλώττιση: Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη, Φώτης Πετρίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Έλενα Δελακούρα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Αξιώτης, Δανάη Νικολάτου Σχεδιασμός Παραγωγής: Κιμ Τέιλορ Μοντάζ: Ντέιβιντ Έγκαν, Τζοάν Ρέγιες Μουσική: Στιβ Τζαμπλόνσκι Ημερομηνία Εξόδου: 8 Σεπτεμβρίου 2022 Διάρκεια: 1 ώρα και 46 λεπτά Ήρθε η ώρα συνδυαστούν σε μία απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων
14:04 24/08/2022

Θανάσης Κουρλαμπάς: Εκείνη ήταν η πιο ακραία μέρα της δουλειάς μου

Newsit
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς για την δύσκολη απώλεια της μητέρας του. Στην πιο δύσκολη στιγμή της θεατρικής του διαδρομής, εκείνη που κλήθηκε να παίξει λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας του, μίλησε από καρδιάς ο Θανάσης Κουρλαμπάς στο Secret των Παραπολιτικών και την Μαριάνθη Κούνια. «Η δουλειά μας έχει πολλές ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Κουρλαμπάς: Εκείνη ήταν η πιο ακραία μέρα της δουλειάς μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:32 21/08/2022

Θανάσης Κουρλαμπάς: "Το επάγγελμά μου είναι ευλογημένο αλλά κι ανελέητο!"

thebest.gr
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε στη Secret και στην Μαριάνθη Κούνια για τις στιγμές που χρειάστηκε να υπερβεί τον εαυτό του για χάρη ενός ρόλου.
17:18 21/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load