Γαύδος: Νέο στοιχείο στο διαλυμένο αυτοκίνητο που ξεψύχησε η φοιτήτρια – Η εικόνα που βάζει σε σκέψεις

12:09 - 15/04/2021

Μπορεί η ιστορία της ζωής της Κορίνας Λαβράνου να έφτασε στο τέλος της στη Γαύδο, η ιστορία του θανάτου της όμως αναμένεται να έχει μακρά συνέχεια. Νέες πληροφορίες για τα ερωτήματα που θέτει η οικογένεια της άτυχης Κερκυραίας φοιτήτριας έρχονται σήμερα στο φως… Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου, έδειξε ότι ... Περισσότερα To άρθρο Γαύδος: Νέο στοιχείο στο διαλυμένο αυτοκίνητο που ξεψύχησε η φοιτήτρια – Η εικόνα που βάζει σε σκέψεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Τα ιστορικά επιτεύγματα του Έλληνα γκαρντ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός – Κολοσσός

Μαρία Μπεκατώρου: Μου άρεσε που με πρότειναν και με είχαν επιλέξει τότε αλλά θέλω να κάνω άλλα πράγματα

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πως και πού μπορώ να τα πληρώσω, πότε λήγει η προθεσμία

Ροβανιέμι: Το καμένο χωριό που έγινε παγκόσμιο brand – Το σπίτι του Άη Βασίλη και το σύμβολο των Χριστουγέννων

Βίκυ Φλέσσα: Η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ έκοψε την εκπομπή μου, ελπίζω ότι από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει

Μενίδι: Νεκρή η οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε σταθμευμένο όχημα