Έκτακτο! Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα πριν από το Πάσχα

01:24 - 17/04/2021

Κατατέθηκε στη Βουλή τα ξημερώματα του Σαββάτου τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει την ευνοϊκή διάταξη για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που θα πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας. Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα και χωρίς πέναλτι προβλέπει άρθρο σε σχετική τροπολογία που κατατέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Απριλίου σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: […] The post Έκτακτο! Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα πριν από το Πάσχα appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsauto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσημο: Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα από...

Κατατέθηκε στη Βουλή τα ξημερώματα του Σαββάτου τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει την ευνοϊκή διάταξη για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που θα πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας.

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Επιστρέφουν τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Κατατέθηκε η τροπολογία για τα τέλη κυκλοφορίας

Διαβάστε το στο in.gr

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και το 2021

Κατατέθηκε η τροπολογία για τα τέλη κυκλοφορίας

Διαβάστε το στο tovima

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πάρτε τις πινακίδες πριν το Πάσχα χωρίς πέναλτι

Τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, που έχουν καταθέσει στην εφορία, μπορούν να πάρουν πίσω οι ιδιοκτήτες τους και να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας με το μήνα χωρίς πέναλτι. Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών. Με την ίδια τροπολογία απαλλάσσονται πλήρως από την... The post Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πάρτε τις πινακίδες πριν το Πάσχα χωρίς πέναλτι appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Επιστρέφουν τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Κατατέθηκε η τροπολογία

Τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, που έχουν καταθέσει στην εφορία, μπορούν να πάρουν πίσω οι ιδιοκτήτες τους και να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας με το μήνα χωρίς πέναλτι. Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών. Με την ίδια τροπολογία απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή του ενοικίου Απριλίου οι […] The post Επιστρέφουν τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Κατατέθηκε η τροπολογία appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Και με τη... βούλα, τέλη κυκλοφορίας με το μήνα!

Την δυνατότητα άρσης της ακινησίας Ι.Χ. με πληρωμή αναλογικά των τελών κυκλοφορίας του έτους δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Κρατική αρωγή προς επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς για θεομηνίες, επείγουσες ρυθμίσεις για τη στήριξη της οικονομίας, συμπληρωματικός κρατικός προϋπολογισμός και συνταξιοδοτική ρύθμιση». Όπως ορίζεται: […] The post Και με τη... βούλα, τέλη κυκλοφορίας με το μήνα! first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Επιστρέφουν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Επιστρέφουν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα Σαβ, 17/04/2021 - 16:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Ολόκληρο το σχέδιο

Τέλη Κυκλοφορίας με το… μήνα θα μπορούν να καταβάλουν και φέτος οι ιδιοκτήτες οχημάτων και μάλιστα χωρίς πέναλτι, που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους μπορούν πλέον να λάβουν οι ιδιοκτήτες τους που τις έχουν καταθέσει στην εφορία πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει με τον μήνα. Η δυνατότητα δίνεται μέσω τροπολογίας που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών το βράδυ της Παρασκευής στην Βουλή. Το άρθρο Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Ολόκληρο το σχέδιο

Τέλη Κυκλοφορίας με το… μήνα θα μπορούν να καταβάλουν και φέτος οι ιδιοκτήτες οχημάτων και μάλιστα χωρίς πέναλτι, που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Η τροπολογία περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή, με τίτλο: «Κρατική αρωγή προς επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς για θεομηνίες, επείγουσες ρυθμίσεις για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα πριν από το Πάσχα

Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα και χωρίς πέναλτι προβλέπει άρθρο σε σχετική τροπολογία που κατατέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Απριλίου σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Κρατική αρωγή προς επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς για θεομηνίες, επείγουσες ρυθμίσεις για τη στήριξη της οικονομίας, συμπληρωματικός κρατικός προϋπολογισμός και συνταξιοδοτική ρύθμιση» Ειδικότερα το άρθρο […]

Διαβάστε το στο

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα- Τι προβλέπει η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ

Και το 2021 οι κάτοχοι οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας μπορούν να τις πάρουν πίσω πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα χωρίς πέναλτι.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα – Πως θα πάρετε πίσω τις πινακίδες σας

Τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους μπορούν πλέον να λάβουν οι ιδιοκτήτες τους που τις έχουν καταθέσει στην εφορία πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει με τον μήνα. Η δυνατότητα δίνεται μέσω τροπολογίας που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών το βράδυ της Παρασκευής στην Βουλή. Έτσι, σύμφωνα με αυτή, προβλέπεται για το έτος 2021: Η κατ’ […]

Διαβάστε το στο

Τέλη κυκλοφορίας: Πληρωμή με τον μήνα και χωρίς πέναλτι

Τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, που έχουν καταθέσει στην εφορία, μπορούν να πάρουν πίσω οι ιδιοκτήτες τους και να... The post Τέλη κυκλοφορίας: Πληρωμή με τον μήνα και χωρίς πέναλτι appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Επιστρέφουν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Την δυνατότητα άρσης της ακινησίας Ι.Χ. με πληρωμή αναλογικά των τελών κυκλοφορίας του έτους δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Κρατική αρωγή προς επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς για θεομηνίες, επείγουσες ρυθμίσεις για τη στήριξη της οικονομίας, συμπληρωματικός κρατικός προϋπολογισμός... Source

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsauto.gr

Οι επιπτώσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία από την πτώση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη

Breitling: Καμπάνια Navitimer με πρωταγωνιστές Αντετοκούνμπο και Χάαλαντ

Volvo EX30: Ανακηρύχθηκε World Urban Car για το 2024

Ράλλυ Σαφάρι: Ο Νεβίλ την πρώτη ειδική (+video)

Μια Triumph Trident 660 αφιερωμένη στο TT Isle of Man (+video)

Ο Μασκ δεν είναι πια ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο!