#Τέλη Κυκλοφορίας

Fuel pass II: Μην είστε σίγουροι ότι το δικαιούστε

logiastarata.gr
Περιμέναμε να ανοίξει η πλατφόρμα. Είχαμε διαβάσει τις «συχνές ερωτήσεις» του προγράμματος. Ήμαστε σίγουροι ότι πληρούσαμε τα κριτήρια για το βοήθημα αντιμετώπισης του αυξανόμενου κόστους των καυσίμων. Και όμως η αίτηση απορρίφθηκε. Η αιτιολογία που εμφανιζόταν στην οθόνη ήταν «Τέλη Κυκλοφορίας Πιθανή Οφειλή. Επικοινωνήστε με την αρμόδια ΔΟΥ για Έλεγχο». Και στο σημείο αυτό αρχίζει […] The post Fuel pass II: Μην είστε σίγουροι ότι το δικαιούστε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:32 05/08/2022

Έρχονται πρόστιμα σε 1,8 εκατ. παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων!

Newsauto.gr
Η ολοκλήρωση της online πλατφόρμας MyAuto θα αποκαλύψει τους ιδιοκτήτες ΙΧ, δίκυκλων και φορτηγών που τα κινούν με απλήρωτα Τέλη Κυκλοφορίας, ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ. Ένα βήμα πριν την διασταύρωση των στοιχείων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων, δίκυκλων αλλά και φορτηγών βρίσκονται τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα πλέον πόσοι κινούν τα οχήματά τους χωρίς […] The post Έρχονται πρόστιμα σε 1,8 εκατ. παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων! appeared first on NewsAuto.gr.
14:22 15/07/2022

Λάρισα: Nεαρός έφαγε κλήση άνω των 13.000 ευρώ – Η απίστευτη ιστορία του

lamianow.gr
Νεαρός οδηγός στη Λάρισα κινούσε παράνομα το ΙΧ με κατατεθειμένες πινακίδες και από λάθος του προκάλεσε μια καταδίωξη μέσα στην πόλη. Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Λάρισα με «πρωταγωνιστή» έναν νεαρό ιδιοκτήτη αυτοκινήτου και την Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως αποδείχθηκε ο πρώτος κινούσε παράνομα το όχημά του που είχε δηλωθεί ότι βρίσκεται σε φορολογική ακινησία, ωστόσο το άκουσμα της σειρήνας κάποιου περιπολικού και η λειτουργία του φάρου ήταν αρκετά να πιστέψει ότι τον καταδιώκουν και το αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας να ξεκινήσει μια τρελή πορεία μέσα στην πόλη! Ο 24χρονος Λαρισαίος οδηγός και ο ιδιοκτήτης του οχήματος θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα άνω των 13.000 ευρώ 
14:04 06/07/2022

Αυτοκίνητο: Ολα στο κινητό μας - Τι άλλο έρχεται;

ProtoThema.gr
Με… ηλεκτρικό δίπλωμα και ταυτότητα θα κυκλοφορούν οι οδηγοί από τον Ιούλιο ενώ έπεται συνέχεια με e-Άδεια Κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, Τέλη Κυκλοφορίας και ιστορικό συντήρησης.
08:38 15/06/2022

Στο… κινητό τηλέφωνο και η άδεια οδήγησης! – Τι άλλο έρχεται

Newsauto.gr
Με… ηλεκτρικό δίπλωμα και ταυτότητα θα κυκλοφορούν οι οδηγοί από τον Ιούλιο ενώ έπεται συνέχεια με e-Άδεια Κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, Τέλη Κυκλοφορίας και ιστορικό συντήρησης. Tέλος το δίπλωμα οδήγησης, η αστυνομική ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ για τον πολίτη καθώς από τον Ιούλιο έρχεται νέα εφαρμογή που θα τα αντικαταστήσει και θα υπάρχουν […] The post Στο… κινητό τηλέφωνο και η άδεια οδήγησης! – Τι άλλο έρχεται appeared first on NewsAuto.gr.
18:38 14/06/2022

Επιτόπιοι έλεγχοι στα ΙΧ με κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας!

Newsauto.gr
Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν εισέλθει τα οχήματα που έχουν τεθεί σε φορολογική ακινησία από τους ιδιοκτήτες τους για να διαπιστώσουν αν όντως δεν… κινούνται! Μπαράζ ελέγχων για τους ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει ηλεκτρονικά τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ώστε να γλιτώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας, τα τεκμήρια αλλά και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και ΚΤΕΟ ετοιμάζουν οι […] The post Επιτόπιοι έλεγχοι στα ΙΧ με κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας! appeared first on NewsAuto.gr.
07:04 25/05/2022

Crossover με 110 ίππους, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και ...

gocar.gr
Η αυτοκινητοβιομηχανία δείχνει κάποια ελαφρώς ανησυχητικά σημάδια όσον αφορά τον τρόπο που χρεώνει συγκεκριμένες παροχές. Τι εννοούμε… Παλαιότερα, που η τεχνολογία δεν ήταν τόσο εξελιγμένη ήταν σύνηθες να βλέπεις παροχές όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα στις πίσω πόρτες, οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, ...
14:10 10/05/2022

Supermini με 380 lt πορτμπαγκάζ, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας ...

gocar.gr
Εάν κάποιο μοντέλο θέλει να επικρατήσει στην κατηγορία των supermini, μία εκ των πιο ανταγωνιστικών της αγοράς, θα πρέπει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα, με ένα ελκυστικό περιτύλιγμα και μία ακόμη πιο δελεαστική τιμή. Πόσα αυτοκίνητα σας έρχονται στο ...
12:09 04/05/2022

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ! Εφοριακοί με κινητά θα “σκανάρουν” πινακίδες ΙΧ- Με ειδικό λογισμικό

el.gr
Για να διαπιστώσουν αν έχουν πληρωθεί τα Τέλη Κυκλοφορίας ή έπρεπε να είναι σε ακινησία. Το άρθρο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ! Εφοριακοί με κινητά θα “σκανάρουν” πινακίδες ΙΧ- Με ειδικό λογισμικό εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:36 21/04/2022

Επίσημο! Σε ισχύ τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας – Αναλυτικά η διαδικασία

Newsauto.gr
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το επίμαχο άρθρο – Βήμα-βήμα η online άρση παρακράτησης και τι επιπλέον έγγραφα πρέπει να προσκομίσετε. Σε ισχύ τέθηκαν και επίσημα τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας καθώς δημοσιεύθηκε η σχετική διάταξη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και ειδικότερα στο Πρώτο Τεύχος και αριθμό Φύλλου 74. Το επίμαχο άρθρο 217 […] The post Επίσημο! Σε ισχύ τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας – Αναλυτικά η διαδικασία appeared first on NewsAuto.gr.
09:14 18/04/2022

«Ανάσταση» με μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας

ProtoThema.gr
Άρση ακινησίας καταβάλλοντας αναλογικά Τέλη Κυκλοφορίας πριν από το Πάσχα θα μπορούν να κάνουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν κατατεθειμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας τους.
08:42 11/04/2022

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Ήρθε νωρίτερα η ρύθμιση στη Βουλή -Τι πρέπει να γνωρίζετε

empisteutiko.gr
Περίπου ένα μήνα νωρίτερα από το σύνηθες κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη για Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα. Σκοπός της συγκεκριμένης διάταξης είναι να δοθεί κίνητρο στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που έχουν τεθεί σε ακινησία και αδυνατούν να καταβάλλουν τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας, να προβούνσε προσωρινή άρση αυτής, για το χρονικό διάστημα που επιθυμούν, καταβάλλοντας […] The post Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Ήρθε νωρίτερα η ρύθμιση στη Βουλή -Τι πρέπει να γνωρίζετε appeared first on Empisteutiko.gr.
22:02 09/04/2022

Σε ποια εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ αλλάζουν οι εκπομπές CO2

Newsauto.gr
Οι ιδιοκτήτες τους πλήρωναν αυξημένα Τέλη Κυκλοφορίας και δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον Δακτύλιο. Σε αλλαγή των μετρήσεων εκπομπών CO2 στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα έως τα τέλη του 2020 προχωρά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς διαπιστώθηκε πως οι μετρήσεις που έχουν καταχωρηθεί είναι λανθασμένες. Ειδικότερα η εφαρμογή του νέου τρόπου […] The post Σε ποια εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ αλλάζουν οι εκπομπές CO2 appeared first on NewsAuto.gr.
10:50 17/03/2022

«Big Brother» σε μεταβιβάσεις, ΚΤΕΟ και Τέλη Κυκλοφορίας!

Newsauto.gr
Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πρωτοπορεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό και ήδη έχουν εκδοθεί online πάνω από 326.000 προσωρινές άδειες οδήγησης. Την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με άμεση συνέπεια τη μείωση της γραφειοκρατίας, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου, στο 24ο Συνέδριο «Greek ICT Forum – Infomobility World», […] The post «Big Brother» σε μεταβιβάσεις, ΚΤΕΟ και Τέλη Κυκλοφορίας! appeared first on NewsAuto.gr.
17:52 16/03/2022

Μόνο με εξοφλημένα Τέλη Κυκλοφορίας η επιδότηση στα καύσιμα!

Newsauto.gr
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να δηλώνουν ότι πραγματοποιήσει την εξόφλησή τους ώστε σε περίπτωση ελέγχου και διαπίστωσης μη καταβολής να επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα. Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο gov.gr θα δοθεί η επιδότηση για τα καύσιμα σε καταναλωτές και επαγγελματίες οι οποίοι έχουν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας των οχημάτων τους για το 2022 ώστε να […] The post Μόνο με εξοφλημένα Τέλη Κυκλοφορίας η επιδότηση στα καύσιμα! appeared first on NewsAuto.gr.
14:48 16/03/2022

Τέλη Κυκλοφορίας το 2022 – ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού Α21 ΚΕΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές

ekklisiaonline.gr
Δηλαδή αν το κόστος των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας ανέρχεται σε 120 ευρώ και ο κάτοχός του πραγματοποιήσει άρση ακινησίας για ένα τρίμηνο καταβάλλοντας 30 ευρώ αλλά βρεθεί κάποιος να αγοράσει το όχημα εντός ή εκτός συνόρων τότε για να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση ή εξαγωγή θα πρέπει να καταβληθούν επιπλέον 90 ευρώ. Το άρθρο Τέλη Κυκλοφορίας το 2022 – ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού Α21 ΚΕΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:42 13/03/2022

Πότε θα ισχύσουν τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας το 2022

Newsauto.gr
Το οικονομικό επιτελείο προσπαθεί να ενεργοποιήσει την ευνοϊκή διάταξη στα τέλη Απριλίου ώστε να οι ιδιοκτήτες οχημάτων σε ακινησία και οι εταιρείες ενοικιάσεων να τα κινήσουν το Πάσχα. Πάσχα ή το αργότερο Πρωτομαγιά με το αυτοκίνητό τους και με μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας θα κάνουν σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας […] The post Πότε θα ισχύσουν τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας το 2022 appeared first on NewsAuto.gr.
22:32 12/03/2022

Οδηγούμε το Plug-in υβριδικό Audi Q3 45 TFSI e

Newsbeast.gr
Σε αυτή εδώ την δοκιμή έχουμε να κάνουμε με την Plug-in Hybrid έκδοση του Audi Q3, που δίνει την δυνατότητα να κινηθείς αμιγώς ηλεκτρικά (χωρίς ρύπους και κατανάλωση καυσίμου), αλλά ταυτόχρονα δεν σε δεσμεύει με την περιορισμένη αυτονομία της μπαταρίας, καθώς διαθέτει και θερμικό κινητήρα βενζίνης. Όμως, η εξάρτηση από πρίζα το εντάσσει στην κατηγορία των οχημάτων που επωφελείται των φοροελαφρύνσεων, δεν έχει φόρο στον εταιρικό χρήστη και απαλλάσσεται από τα Τέλη Κυκλοφορίας. Εν συντομία Εξωτερικά, το plug-in Q3 45 TFSI e είναι ακριβώς ίδιο με τα άλλα Q3, εκτός από το πορτάκι της φόρτισης που βρίσκεται στο εμπρός αριστερό φτερό. Ανάλογη είναι η κατάσταση και στο εσωτερικό, όπου η ποιότητα
09:22 03/03/2022

Ποιοι, πως και γιατί δεν θα πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022

Newsauto.gr
H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δημοσίευσε τις νέες κατηγορίες απαλλασσομένων αλλά και τις προθεσμίες υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εξέδωσε οδηγίες αναφορικά με την προθεσμία προσκόμισης των γνωματεύσεων του ΚΕΠΑ (ή της ΑΣΥΕ), μαζί με την ιατρική βεβαίωση αντιστοίχισης της πάθησης για τη χορήγηση απαλλαγής από Τέλη Κυκλοφορίας έτους 2022. […] The post Ποιοι, πως και γιατί δεν θα πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022 appeared first on NewsAuto.gr.
07:02 28/02/2022

Τέλη Κυκλοφορίας: Μέσω email έφτασαν τα ραβασάκια στους ανεμβολίαστους – Στο taxisnet οι ειδοποιήσεις

ekklisiaonline.gr
Ξεκίνησαν από την περασμένη εβδομάδα οι επιδόσεις των προστίμων ύψους 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους κατά του κοροναϊού, με τις καμπάνες να χτυπούν για τους άνω 60 ετών. Το άρθρο Τέλη Κυκλοφορίας: Μέσω email έφτασαν τα ραβασάκια στους ανεμβολίαστους – Στο taxisnet οι ειδοποιήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:56 27/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load