#Τέλη Κυκλοφορίας

Τέλη Κυκλοφορίας Παράταση: Εκπαιδευτικοί self test messinia news- Σεισμός τώρα Θεσσαλονίκη

ekklisiaonline.gr
Επίσης η ψηφιακή κατάθεση πινακίδων δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν έχει πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας ή δεν έχει ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα! Το άρθρο Τέλη Κυκλοφορίας Παράταση: Εκπαιδευτικοί self test messinia news- Σεισμός τώρα Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:58 14/01/2022

Προσοχή! Για ποιους δεν ισχύει η παράταση στα Τέλη Κυκλοφορίας!

Newsauto.gr
Όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε ακινησία δεν μπορούν να τα κινήσουν αν δεν εξοφλήσουν τα Τέλη του 2022. Η γενναία παράταση στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2022 που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες οχημάτων ισχύει για όσους είχαν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 όπως επίσης και για εκείνους που είχαν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας […] The post Προσοχή! Για ποιους δεν ισχύει η παράταση στα Τέλη Κυκλοφορίας! appeared first on NewsAuto.gr.
10:02 13/01/2022

Από σήμερα τα πρόστιμα σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων...

ProtoThema.gr
Τον Ιανουάριο αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.
08:36 04/01/2022

Βαριά «καμπάνα» για ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πληρώνουν τέλη, ασφάλιστρα και ΚΤΕΟ

pronews.gr
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και ασφάλιστρα και βέβαια δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ. Με την έλευση του νέου έτους η ΑΑΔΕ θα ενεργοποιήσει τις δύο εφαρμογές που έχει ήδη έτοιμες MyAuto και Audit Car με τις οποίες θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την διασταύρωση των στοιχείων και θα ανακαλυφθούν οι παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων στους οποίους αυτομάτως θα επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα στο Taxisnet! Υπολογίζεται ότι πάνω από 1,2 εκατ. ιδιοκτήτες δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ ενώ επίσης πάνω από 650.000 τα κινούν ανασφάλιστα ενώ στα ίδια επίπεδα με τα ανασφάλιστα κινείται και ο αριθμός των ιδιοκτητών που δεν πληρ
20:26 02/01/2022

Από Δευτέρα τα πρόστιμα σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων – Ποιούς αφορά;

larisanew.gr
Σταδιακά αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ. Το 2022 φαίνεται δεν θα ξεκινήσει καλά για όσους δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και ασφάλιστρα και βέβαια δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ. Ο λόγος εστιάζεται στο […]
19:46 02/01/2022

Με τεράστια πρόστιμα απειλούνται χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ

pronews.gr
Σταδιακά αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ. Το 2022 φαίνεται δεν θα ξεκινήσει καλά για όσους δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και ασφάλιστρα και βέβαια δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ. Ο λόγος εστιάζεται στο γεγονός ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ενεργοποιήσει τις δύο εφαρμογές που έχει ήδη έτοιμες MyAuto και Audit Car με τις οποίες θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την διασταύρωση των στοιχείων και θα ανακαλυφθούν οι παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων στους οποίους αυτομάτως θα επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα στο Taxisnet! Υπολογίζεται ότι πάνω από 1,2 εκατ.
18:56 01/01/2022

Από Δευτέρα τα πρόστιμα σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων - Ποιούς αφορά;

ProtoThema.gr
Τον Ιανουάριο αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ που θα διαπιστώνουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.
18:44 01/01/2022

Δύο εφαρμογές της ΑΑΔΕ θα τσακώνουν τους παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων

grtimes.gr
Δύσκολα αρχίζει το 2022 για όσους δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και ασφάλιστρα, αλλά και δεν περνάνε τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ, καθώς η ΑΑΔΕ είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει δύο εφαρμογές που έχει έτοιμες, τις MyAuto και Audit Car με τις οποίες θα κάνει διασταύρωση στοιχείων  και θα ανακαλύπτει τους παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων στους οποίους αυτομάτως θα επιβάλλονται να αναλογούντα  πρόστιμα.  Υπολογίζεται ότι πάνω από 1,2 εκατ. ιδιοκτήτες δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ ενώ  πάνω από 650.000 τα κινούν ανασφάλιστα. Στα ίδια επίπεδα με τα ανασφάλιστα, είναι και ο αριθμός των ιδιοκτητών που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας. Μόνο από την μη πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου, οι οικονομικές απώλειε
09:16 01/01/2022

Επίσημο! Εξόφληση Τελών Κυκλοφορίας ή κατάθεση πινακίδων έως 28/02

Newsauto.gr
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών που επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του Newsauto.gr Τέλος στην αγωνία χιλιάδων ιδιοκτητών αυτοκινήτων που είχαν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας το 2021 καταβάλλοντας μειωμένα (αναλογικά) Τέλη Κυκλοφορίας βάζει η Υπουργική Απόφαση του Απόστολου Βεσυρόπουλου η οποία ξεκαθαρίζει ότι η εκ νέου κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας μπορεί να […] The post Επίσημο! Εξόφληση Τελών Κυκλοφορίας ή κατάθεση πινακίδων έως 28/02 appeared first on NewsAuto.gr.
17:52 30/12/2021

Σε αναμμένα κάρβουνα οι κάτοχοι ΙΧ που έχουν κάνει άρση ακινησίας

Newsauto.gr
Την εγκύκλιο του ΥΠΟΙΚ αναμένουν χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν καταβάλλει μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας το 2021 για να διαπιστώσουν αν ισχύει η παράταση και για αυτούς. Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας το 2021 καταβάλλοντας αναλογικά (μειωμένα) Τέλη Κυκλοφορίας μετά την ανακοίνωση της παράτασης εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας αλλά […] The post Σε αναμμένα κάρβουνα οι κάτοχοι ΙΧ που έχουν κάνει άρση ακινησίας appeared first on NewsAuto.gr.
10:26 30/12/2021

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Τέλη Κυκλοφορίας παράταση- Συντάξεις Φεβρουαρίου

ekklisiaonline.gr
Ειδικότερα, η απόφαση προβλέπει ότι για τις αιτήσεις που βρίσκονται στο στάδιο υπαγωγής, η προθεσμία αποδοχής της απόφασης υπαγωγής και υπογραφής της δανειακής σύμβασης (όπου απαιτείται) που λήγει στις 26/12/2021, παρατείνεται αυτοδίκαια έως και τις 25/4/22. Το άρθρο «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Τέλη Κυκλοφορίας παράταση- Συντάξεις Φεβρουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:56 28/12/2021

Εμβολιασμός παιδιών 5 – 11 ετών: Ραντεβού στο emvolio.gov.gr- Τέλη Κυκλοφορίας

ekklisiaonline.gr
Σήμερα επιβεβαίωσε η Pfizer τις παραδόσεις παιδικών εμβολίων στις 3 Ιανουαρίου και ανοίξαμε 120.000 νέα ραντεβού για ηλικιακές ομάδες 5-11. Πάνω από 15.000 συμπολίτες μας θα έχουν χάσει τη ζωή τους χωρίς τους εμβολιασμούς. Είμαστε όγδοοι στην Ευρώπη στις αναμνηστικές δόσεις. Το άρθρο Εμβολιασμός παιδιών 5 – 11 ετών: Ραντεβού στο emvolio.gov.gr- Τέλη Κυκλοφορίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:54 27/12/2021

Full Hybrid B-SUV με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και κόστος 23. ...

gocar.gr
Τα SUV βρίσκονται στην κορυφή των πωλήσεων εδώ και καιρό, ενώ ο υβριδισμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, με το μονοπώλιο της ηλεκτροκίνησης να απέχει μόλις μερικά χρόνια. Μέχρι να έρθει όμως αυτή η μέρα, ποιο είναι ...
19:02 27/12/2021

Σε παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας προσανατολίζεται η ΑΑΔΕ

pronews.gr
Η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του έτους 2022, κανονικά λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2021. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθεί παράταση, και μάλιστα «γενναία». Πέρυσι είχε χορηγηθεί παράταση έως το τέλος Φεβρουαρίου, κάτι που εξετάζεται να γίνει και φέτος. Υπενθυμίζεται ότι η καθυστέρηση στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας συνεπάγεται τον διπλασιασμό τους. Η πλατφόρμα myCAR Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι ιδιοκτήτες οχημάτων για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2022 που έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myCAR, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Φέτος, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, τα ειδοποιητήρια περιλαμβάνουν QR Code, με σκοπό τη διευκόλυνση
08:52 26/12/2021

Κίνηση στους δρόμους – Μετακινήσεις Χριστούγεννα: Τέλη Κυκλοφορίας- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές

ekklisiaonline.gr
Σύμφωνα με την Τροχαία, όσοι κινούνται και στα διόδια Αφιδνών, πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το άρθρο Κίνηση στους δρόμους – Μετακινήσεις Χριστούγεννα: Τέλη Κυκλοφορίας- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:18 24/12/2021

Εξοφλήστε με άτοκες δόσεις τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022!

Newsauto.gr
Το Newsauto ετοίμασε έναν online οδηγό με τις προσφορές που έχει το κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Στενεύουν, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, τα χρονικά περιθώρια για τους εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων που θα πρέπει να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022. Φέτος η τελευταία ημέρα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας 2022 είναι η Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και […] The post Εξοφλήστε με άτοκες δόσεις τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022! appeared first on NewsAuto.gr.
07:02 24/12/2021

Κάθε μήνα τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022: Κοινωνικό μέρισμα- Συντάξεις Ιανουαρίου ΙΚΑ

ekklisiaonline.gr
Το άνοιγμα της πλατφόρμας για την καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας τον Μάρτιο θα αποτελέσει μια σημαντική βοήθεια στις εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων οι οποίες κυριολεκτικά έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τη πανδημία του κορωνοϊού. Το άρθρο Κάθε μήνα τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022: Κοινωνικό μέρισμα- Συντάξεις Ιανουαρίου ΙΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:10 21/12/2021

Πότε θα ισχύσουν το 2022 τα Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα

Newsauto.gr
Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι τα μειωμένα Τέλη σε περίπτωση άρσης ακινησίας θα έρθουν το συντομότερο δυνατό ενώ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Newsauto για την παράταση εξόφλησης. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στον χρόνο πληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας 2022 άφησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην ΕΡΤ ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι το 2022 […] The post Πότε θα ισχύσουν το 2022 τα Τέλη Κυκλοφορίας με το μήνα appeared first on NewsAuto.gr.
08:48 21/12/2021

Μειώθηκαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022 στα τουριστικά λεωφορεία!

Newsauto.gr
Μόλις 300 ευρώ θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες των πούλμαν άνω των 40 θέσεων αντί για 595 ευρώ. «Ανάσα» για τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων αποτελεί η νέα νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία μειώνει τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας των οχημάτων τους! Ειδικότερα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του […] The post Μειώθηκαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2022 στα τουριστικά λεωφορεία! appeared first on NewsAuto.gr.
10:02 20/12/2021

Καλό μήνα με παράταση στα Τέλη Κυκλοφορίας 2022- Έκτακτο βοήθημα: Ποσά και δικαιούχοι

ekklisiaonline.gr
Θα δοθεί επίδομα ίσο προς το ήμισυ του καταβαλλομένου μηνιαίου βασικού μισθού με την μισθοδοσία Δεκεμβρίου στους υγειονομικούς των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας και του ΕΚΑΒ. Το άρθρο Καλό μήνα με παράταση στα Τέλη Κυκλοφορίας 2022- Έκτακτο βοήθημα: Ποσά και δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:30 19/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load