#Τέλη Κυκλοφορίας

5+1 Hyundai χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας

gocar.gr
Η σημερινή γκάμα της Hyundai έχει γίνει αναμφίβολα μία από τις αγαπημένες των αγοραστών, με όλα τα μοντέλα που την αποτελούν να έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Και γιατί όχι άλλωστε αφού έχουμε να κάνουμε μία αξιόπιστη μάρκα, της ...
12:08 29/11/2022

Νομοσχέδιο: Ποιοι απαλλάσσονται από τα Τέλη Κυκλοφορίας;

Newsauto.gr
Η νέα ρύθμιση περιλαμβάνεται σε άρθρο σχεδίου νόμου του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή. Νέες απαλλαγές από τα Τέλη Κυκλοφορίας προβλέπει διάταξη σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας». Ειδικότερα στο άρθρο […] The post Νομοσχέδιο: Ποιοι απαλλάσσονται από τα Τέλη Κυκλοφορίας; appeared first on NewsAuto.gr.
10:36 25/11/2022

Οριστικό! Άλλαξαν όλα στις… αντίκες

Newsauto.gr
Τα οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος θα φέρουν ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας, θα περνούν από ΚΤΕΟ και οι ιδιοκτήτες τους θα καταβάλλουν ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας. Σε ισχύ τέθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στα ιστορικά αυτοκίνητα (αντίκες) καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η σχετική υπουργική Απόφαση. Για να χαρακτηριστεί ένα όχημα ιστορικό απαιτείται η σχετική βεβαίωση, […] The post Οριστικό! Άλλαξαν όλα στις… αντίκες appeared first on NewsAuto.gr.
00:52 16/11/2022

Τέλη κυκλοφορίας 2023 χωρίς κωδικούς

tilegrafimanews.gr
Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για την ημέρα που οι οδηγοί θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό που αντιστοιχεί για τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους. Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2023 οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπορούν να τα βρουν στην πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ από τις 15 Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αναρτηθούν. Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία πληρωμής εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου, ωστόσο όπως κάθε χρόνο -έτσι και φέτος- το υπ. Οικονομικών αναμένεται να δώσει παράταση προκειμένου οι ιδιοκτήτες να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους. Πώς εκτυπώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας 2023 με και χωρίς κωδικούς Ας δούμε παρακάτω τους δύο τρόπους με το
20:26 06/11/2022

Τέλη κυκλοφορίας: Πόσο πληρώνει ένα δίλιτρο ...

gocar.gr
Στα μέσα Νοεμβρίου, αναμένεται να αναρτηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myCar της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2023. Μόλις ανοίξει η σελίδα, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να λάβουν τα ειδοποιητήρια από την σχετική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς ...
12:06 04/11/2022

5 Mercedes-Benz χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας

gocar.gr
Με τον τρόπο υπολογισμού των Τελών Κυκλοφορίας να έχει αλλάξει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, πολλοί είναι αυτοί που έχουν επωφεληθεί χάρη σε αυτή την αλλαγή. Πλέον όσοι επιλέγουν ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον από πλευράς ...
14:20 01/11/2022

Τέλη κυκλοφορίας 2023 με το μήνα: Ποια η διαδικασία – Πώς γίνεται με Taxisnet

irafina.gr
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να αναρτηθούν τα «ραβασάκια» της ΑΑΔΕ με τα Τέλη Κυκλοφορίας 2023. Οι οδηγοί και ιδιοκτήτες οχημάτων θα μπορούν να δουν το ποσό που θα πληρώσουν για την επόμενη χρονιά, μπαίνοντας με τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet στο myCar της ΑΑΔΕ. Τι ισχύει όμως για όσους θέλουν να θέσουν το όχημά τους […]
13:32 18/10/2022

Ερχεται με δόσεις η λυπητερή των τελών κυκλοφορίας - Ποιοι δεν θα πληρώσουν φέτος;

ProtoThema.gr
Αναλυτικοί πίνακες με τα ποσά, ποιοι δεν θα πληρώσουν, πως θα τα γλιτώσετε και τι θα γίνει με τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας.
07:16 18/10/2022

Αντίστροφη μέτρηση για τη «λυπητερή» των τελών κυκλοφορίας!

Newsauto.gr
Αναλυτικοί πίνακες με τα ποσά, ποιοι δεν θα πληρώσουν, πως θα τα γλιτώσετε και τι θα γίνει με τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας. Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετρά ο χρόνος για την ανάρτηση των Τελών Κυκλοφορίας 2023 η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr θα πραγματοποιηθεί έως τα μέσα Νοεμβρίου στην στην […] The post Αντίστροφη μέτρηση για τη «λυπητερή» των τελών κυκλοφορίας! appeared first on NewsAuto.gr.
07:02 18/10/2022

Σοκ! Τέλη Κυκλοφορίας 2.325 ευρώ αντί για 112 ευρώ

Newsauto.gr
Χάος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με το σύστημα που υπολογίζει τα ποσά σύμφωνα με τις εκπομπές CO2. Σοκ έχουν πάθει πάρα πολλοί έμποροι και ιδιώτες καταναλωτές οι οποίοι έχουν ταξινομήσει τα καινούρια ή εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα και πρέπει να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας τους. Ο λόγος εστιάζεται στο ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις […] The post Σοκ! Τέλη Κυκλοφορίας 2.325 ευρώ αντί για 112 ευρώ appeared first on NewsAuto.gr.
07:02 30/09/2022

Ποιοι θα πληρώσουν διπλάσια Τέλη Κυκλοφορίας

Newsauto.gr
Στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έχουν εισέλθει οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων… Βαριά πρόστιμα θα πληρώσουν όσοι πραγματοποίησαν άρση ακινησίας στα ΙΧ τους αλλά «ξέχασαν» να τα θέσουν εκ νέου σε ακινησία, όταν έληξε ο χρόνος για τον οποίο είχαν καταβάλει τα μηνιαία Τέλη Κυκλοφορίας. Ποιο αναλυτικά, στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων […] The post Ποιοι θα πληρώσουν διπλάσια Τέλη Κυκλοφορίας appeared first on NewsAuto.gr.
08:32 11/09/2022

Ποιοι και γιατί θα πληρώσουν διπλάσια Τέλη Κυκλοφορίας!

Newsauto.gr
Βαριά πρόστιμα θα πληρώσουν όσοι πραγματοποίησαν άρση ακινησίας στα ΙΧ τους αλλά «ξέχασαν» να τις επανακαταθέσουν όταν έληξε ο χρόνος για τον οποίο είχαν καταβάλει τα μηνιαία Τέλη Κυκλοφορίας. Στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έχουν εισέλθει οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που πραγματοποίησαν άρση ακινησίας μόνο για 1 ή 2 μήνες καταβάλλοντας μειωμένα Τέλη […] The post Ποιοι και γιατί θα πληρώσουν διπλάσια Τέλη Κυκλοφορίας! appeared first on NewsAuto.gr.
17:12 31/08/2022

Προσοχή! Κλείνει η πλατφόρμα του Fuel Pass 2

Newsauto.gr
Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος την επιδότηση είναι το όχημα να είναι σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο και να μην οφείλονται γι’ αυτό Τέλη Κυκλοφορίας. Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την υποβολή αίτησης για το επίδομα Fuel Pass 2. Ειδικότερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή για την κατάθεση αιτήσεων έως και την […] The post Προσοχή! Κλείνει η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 appeared first on NewsAuto.gr.
07:06 31/08/2022

Ερχονται πρόστιμα έως 3000 ευρώ πρόστιμο σε σε 1,8 εκατ. παραβάτες

Newsauto.gr
Η ολοκλήρωση της online πλατφόρμας MyAuto αποκαλύπτει τους ιδιοκτήτες ΙΧ, δίκυκλων και φορτηγών που τα κινούν με απλήρωτα Τέλη Κυκλοφορίας, ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ. Ένα βήμα πριν την διασταύρωση των στοιχείων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων, δίκυκλων αλλά και φορτηγών βρίσκονται τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα πλέον πόσοι κινούν τα οχήματά τους χωρίς να […] The post Ερχονται πρόστιμα έως 3000 ευρώ πρόστιμο σε σε 1,8 εκατ. παραβάτες appeared first on NewsAuto.gr.
10:32 20/08/2022

Fuel pass II: Μην είστε σίγουροι ότι το δικαιούστε

logiastarata.gr
Περιμέναμε να ανοίξει η πλατφόρμα. Είχαμε διαβάσει τις «συχνές ερωτήσεις» του προγράμματος. Ήμαστε σίγουροι ότι πληρούσαμε τα κριτήρια για το βοήθημα αντιμετώπισης του αυξανόμενου κόστους των καυσίμων. Και όμως η αίτηση απορρίφθηκε. Η αιτιολογία που εμφανιζόταν στην οθόνη ήταν «Τέλη Κυκλοφορίας Πιθανή Οφειλή. Επικοινωνήστε με την αρμόδια ΔΟΥ για Έλεγχο». Και στο σημείο αυτό αρχίζει […] The post Fuel pass II: Μην είστε σίγουροι ότι το δικαιούστε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:32 05/08/2022

Έρχονται πρόστιμα σε 1,8 εκατ. παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων!

Newsauto.gr
Η ολοκλήρωση της online πλατφόρμας MyAuto θα αποκαλύψει τους ιδιοκτήτες ΙΧ, δίκυκλων και φορτηγών που τα κινούν με απλήρωτα Τέλη Κυκλοφορίας, ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ. Ένα βήμα πριν την διασταύρωση των στοιχείων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων, δίκυκλων αλλά και φορτηγών βρίσκονται τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα πλέον πόσοι κινούν τα οχήματά τους χωρίς […] The post Έρχονται πρόστιμα σε 1,8 εκατ. παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων! appeared first on NewsAuto.gr.
14:22 15/07/2022

Λάρισα: Nεαρός έφαγε κλήση άνω των 13.000 ευρώ – Η απίστευτη ιστορία του

lamianow.gr
Νεαρός οδηγός στη Λάρισα κινούσε παράνομα το ΙΧ με κατατεθειμένες πινακίδες και από λάθος του προκάλεσε μια καταδίωξη μέσα στην πόλη. Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Λάρισα με «πρωταγωνιστή» έναν νεαρό ιδιοκτήτη αυτοκινήτου και την Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως αποδείχθηκε ο πρώτος κινούσε παράνομα το όχημά του που είχε δηλωθεί ότι βρίσκεται σε φορολογική ακινησία, ωστόσο το άκουσμα της σειρήνας κάποιου περιπολικού και η λειτουργία του φάρου ήταν αρκετά να πιστέψει ότι τον καταδιώκουν και το αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας να ξεκινήσει μια τρελή πορεία μέσα στην πόλη! Ο 24χρονος Λαρισαίος οδηγός και ο ιδιοκτήτης του οχήματος θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα άνω των 13.000 ευρώ 
14:04 06/07/2022

Αυτοκίνητο: Ολα στο κινητό μας - Τι άλλο έρχεται;

ProtoThema.gr
Με… ηλεκτρικό δίπλωμα και ταυτότητα θα κυκλοφορούν οι οδηγοί από τον Ιούλιο ενώ έπεται συνέχεια με e-Άδεια Κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, Τέλη Κυκλοφορίας και ιστορικό συντήρησης.
08:38 15/06/2022

Στο… κινητό τηλέφωνο και η άδεια οδήγησης! – Τι άλλο έρχεται

Newsauto.gr
Με… ηλεκτρικό δίπλωμα και ταυτότητα θα κυκλοφορούν οι οδηγοί από τον Ιούλιο ενώ έπεται συνέχεια με e-Άδεια Κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, Τέλη Κυκλοφορίας και ιστορικό συντήρησης. Tέλος το δίπλωμα οδήγησης, η αστυνομική ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ για τον πολίτη καθώς από τον Ιούλιο έρχεται νέα εφαρμογή που θα τα αντικαταστήσει και θα υπάρχουν […] The post Στο… κινητό τηλέφωνο και η άδεια οδήγησης! – Τι άλλο έρχεται appeared first on NewsAuto.gr.
18:38 14/06/2022

Επιτόπιοι έλεγχοι στα ΙΧ με κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας!

Newsauto.gr
Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν εισέλθει τα οχήματα που έχουν τεθεί σε φορολογική ακινησία από τους ιδιοκτήτες τους για να διαπιστώσουν αν όντως δεν… κινούνται! Μπαράζ ελέγχων για τους ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει ηλεκτρονικά τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ώστε να γλιτώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας, τα τεκμήρια αλλά και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και ΚΤΕΟ ετοιμάζουν οι […] The post Επιτόπιοι έλεγχοι στα ΙΧ με κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας! appeared first on NewsAuto.gr.
07:04 25/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load