Κόντε: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το πρωτάθλημα δεδομένο»

18:19 - 17/04/2021

Προσηλωμένος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας με την Ίντερ είναι ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος μίλησε αναφορικά με τα σχόλια που «εκτοξεύονται» εναντίων του.Αιχμές κατά αυτών που κάνουν σχόλια και εναντιώνονται στον ίδιο και κατ’ επέκταση στην Ίντερ, άφησε ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος μίλησε αναφορικά με την έντονη κριτική που του ασκείται. Γεγονός είναι πως η Ίντερ οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, όμως υπάρχουν ακόμα μερικά βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι «νερατζούρι» να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2010. Αναλυτικότερα, ανέφερε: «Διαπίστωσα πως όλα έχουν να κάνουν με εμένα, εγώ είμαι το βασικό πρόβλημα. Δεν με νοιάζει αυτό από τη στιγμή

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά