Κλοπ: «Δεν αλλάζει η γνώμη μου για την European Super League, αλλά δεν παραιτούμαι»

09:52 - 20/04/2021

Ξεκάθαρος ο Γιούργκεν Κλοπ, που μίλησε ανοιχτά για την European Super League, που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλοπ: «Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου για την Super League, αλλά δεν παραιτούμαι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκανε… κωλοτούμπα εκφράζοντας αντιρρήσεις για τη δημιουργία της Super League, αλλά έδειξε διάθεση να ακούσει τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ. The post Κλοπ: «Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου για την Super League, αλλά δεν παραιτούμαι» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Κλοπ: «Δεν παραιτούμαι, δεν έχω αλλάξει γνώμη για την European Super League»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λιντς όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στο θέμα της δημιουργίας της European Super League αλλά και τα όσα ακούστηκαν για παραίτησή του!

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Χαμός με τον Κλοπ και την European Super League: «Δεν παραιτούμαι»!

Χαμός με τον Κλοπ και την European Super League: «Δεν παραιτούμαι»! 20/04/2021 Η διοίκηση της Λίβερπουλ επέλεξε να ανέβει στο άρμα της European Super League και να κάνει τους κόκκινους ως μία από τις 12 ιδρυτικές ομάδες στο νεοσύστατο φορέα που στέκεται απέναντι στο Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ, πριν τον αγώνα με τη Λιντς (1-1), ρωτήθηκε για τη διάσπαση με την οποία απειλείται το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στην οποία παίρνουν μέρος οι Big-6 και ξεκαθάρισε πως εκείνος διατηρεί την ίδια άποψη, που τον θέλει να στηρίζει την σημερινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μιλώντας μετά τον αγώνα, διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται από τη Λίβερπο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!