Μ.Δερμιτζάκης: «Θα προτιμούσα ο κόσμος να πάει στα χωριά του το Πάσχα» (βίντεο)
08:06 - 21/04/2021
Ο καθηγητής Ιατρικής πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού για το Πάσχα.
«Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα δίκοπο μαχαίρι. Υπάρχει ένα ρίσκο να γίνει μια μαζική έξοδος από τα αστικά κέντρα και να πάει ο κόσμος στα χωριά του, αλλά είναι και ρίσκο τα μεγάλα αστικά κέντρα να μείνουν όπως είναι, με μεγάλη πυκνότητα πολιτών, που θα ψάξουν τρόπους για να βρεθούν μαζί. Δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμα τα self-tests για όλους, ώστε να κάνουν τεστ για να κανονίσουν συναντήσεις.
Δεν είναι σίγουρο ότι η μία λύση είναι καλύτε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δερμιτζάκης - κορωνοϊός: Θα προτιμούσα να έχουμε «Πάσχα στο χωριό»
"Θα προτιμούσα να φύγει ο κόσμος, να διασπαρεί στην Ελλάδα, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στα αστικά κέντρα"
Διαβάστε το στο ekriti.grΚορονοϊός – Δερμιτζάκης: «Να φύγει ο κόσμος να πάει στα χωριά»
Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού για το Πάσχα, αλλά και τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, σχολίασε ο καθηγητής Ιατρικής πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης. «Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα δίκοπο μαχαίρι. Υπάρχει ένα ρίσκο να γίνει μια μαζική έξοδος από τα αστικά κέντρα και να πάει ο κόσμος στα χωριά του, αλλά […]
The post Κορονοϊός – Δερμιτζάκης: «Να φύγει ο κόσμος να πάει στα χωριά» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr