Σοφία Παυλίδου: “Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριζαν” – Πώς βίωσε τον κορονοϊό
01:25 - 22/04/2021
Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και
To άρθρο Σοφία Παυλίδου: “Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριζαν” – Πώς βίωσε τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Παυλίδου: Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριζαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ίδια επισήμανε πως «στη δική της περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριζαν». «Δεν είναι το ίδιο αυτό που έπαθα εγώ με την περίπτωση της Μπεκατώρου» Χαρακτηριστικά, η ηθοποιός είπε στην εκπομπή «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1 πως η δική της περίπτωση δεν είναι ίδια με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Παυλίδου: Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν τον θύτη – Δέχτηκα από παντού κακοποίηση
Η Σοφία Παυλίδου ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Παυλίδου: Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν τον θύτη – Δέχτηκα από παντού κακοποίηση
Διαβάστε το στο spoilers