Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις, δεν κάναμε κάτι παράνομο»
08:50 - 22/04/2021
Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πρόσφατο ταξίδι της στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό της, μίλησε μεταξύ άλλων η […]
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις, δεν κάναμε κάτι παράνομο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις, δεν κάναμε κάτι παράνομο
«Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό», δηλώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου: «Δεν την συμπάθησαν και στοχοποιήθηκα εγώ»
Στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη μίλησε σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου αλλά και για την φιλία που είχε στον διαγωνισμό με την Μαρίνα Ντεμολλάι και στην συνέχεια σταμάτησε. Έδειξες από την αρχή ότι δεν σε ενδιέφερε να κάνεις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύεις ότι, αν είχες κρατήσει μια άλλη στάση, ίσως ... Περισσότερα
To άρθρο Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου: «Δεν την συμπάθησαν και στοχοποιήθηκα εγώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν απολογούμαι για τις αναρτήσεις, δεν κάναμε κάτι παράνομο, ένα ταξίδι πήγαμε για τα γενέθλια του συντρόφου μου
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: Πριν από κάποιες μέρες κάνατε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δέχτηκες πολλά αρνητικά σχόλια. «Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν θα απολογηθώ για τις αναρτήσεις από το εξωτερικό, δεν κάναμε τίποτα παράνομο”
Για το πως αντιμετώπισε η ίδια τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media από τις αναρτήσεις
To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν θα απολογηθώ για τις αναρτήσεις από το εξωτερικό, δεν κάναμε τίποτα παράνομο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις από το εξωτερικό, δεν κάναμε τίποτα παράνομο»
Η γνωστή παρουσιάστρια, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πως αντιμετώπισε η ίδια τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media από τις αναρτήσεις που έκανε από το ταξίδι με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΚ.Σπυροπούλου για ταξίδι στην Αίγυπτο: «Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις που έκανα»
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο περιοδικό «Εγώ», μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πρόσφατο ταξίδι της στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό της.
Όπως λέει η παρουσιάστρια δεν μετανιώνει για κάτι αφού η μετακίνησή της ήταν καθ’ όλα νόμιμη.
Πριν από κάποιες μέρες κάνατε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δέχτηκες πολλά αρνητικά σχόλια.
«Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδια για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά μας.
Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλη
Διαβάστε το στο pronews.gr