Χρήστος Λούλης: “Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά…”

14:21 - 23/04/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα To άρθρο Χρήστος Λούλης: “Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece»

Ο μικρός κόλλησε μετά τη μητέρα του, Έμιλυ Κολιανδρή, ενώ ο ηθοποιός και η κόρη τους κατάφεραν να μην κολλήσουν

Διαβάστε το στο

Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»

Ο μικρός κόλλησε μετά τη μητέρα του, Έμιλυ Κολιανδρή, ενώ ο ηθοποιός και η κόρη τους κατάφεραν να μην κολλήσουν

Διαβάστε το στο

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς νέα σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος», ο αγαπημένος…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χρήστος Λούλης: Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη ότι ο γιος του κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece στην Ευρυτανία που είχαν πάει οικογενειακώς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης.

Διαβάστε το στο queen.gr

Διαβάστε το στο onsports.gr

Διαβάστε το στο astrology.gr

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς νέα σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος», ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς νέα σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος», ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο γιος του κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece. «Από τον Γενάρη που κάνουμε τα γυρίσματα του Σιωπηλού Δρόμου δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Πιο πριν ήμουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρήστος Λούλης: Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ

Χρήστος Λούλης: Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν καλεσμένος σήμερα 23 Απριλίου, ο γνωστός ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο γιος του κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Λούλης: Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της