Χρήστος Λούλης: “Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά…”
14:21 - 23/04/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα
To άρθρο Χρήστος Λούλης: “Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Ο μικρός κόλλησε μετά τη μητέρα του, Έμιλυ Κολιανδρή, ενώ ο ηθοποιός και η κόρη τους κατάφεραν να μην κολλήσουν
Διαβάστε το στο Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Ο μικρός κόλλησε μετά τη μητέρα του, Έμιλυ Κολιανδρή, ενώ ο ηθοποιός και η κόρη τους κατάφεραν να μην κολλήσουν
Διαβάστε το στο Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς νέα σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος», ο αγαπημένος…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧρήστος Λούλης: Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece
Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη ότι ο γιος του κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece στην Ευρυτανία που είχαν πάει οικογενειακώς.
Διαβάστε το στο thebest.grΧρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης.
Διαβάστε το στο queen.grΧρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Διαβάστε το στο onsports.grΧρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Διαβάστε το στο astrology.grΧρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς νέα σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος», ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΧρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece»
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς νέα σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος», ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο γιος του κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece. «Από τον Γενάρη που κάνουμε τα γυρίσματα του Σιωπηλού Δρόμου δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Πιο πριν ήμουν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧρήστος Λούλης: Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ
Χρήστος Λούλης: Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν καλεσμένος σήμερα 23 Απριλίου, ο γνωστός ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο γιος του κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Λούλης: Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece. Μετά κόλλησε και η Έμιλυ
Διαβάστε το στο spoilers