Ο Ιτούδης εκθείασε τους παίκτες του: «Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής τους»
22:52 - 23/04/2021
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε τη Φενέρμπαχτσε και ο Δημήτρης Ιτούδης εκθείασε τους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν παρά τις δυσκολίες.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιτούδης: «Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής των παικτών μου»
Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν φοβερός στην συνέντευξη Τύπου και αποθέωσε...
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΙτούδης: «Είμαι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής των παικτών μου»
Ο Δημήτρης Ιτούδης αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη δεύτερη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρμπαχτσε στην προημιτελική φάση της Euroleague. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στο Final 4 είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα τεχνικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες.
Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του για τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους.
Αναλυτικότερα, δήλωσε:
«Προφανώς και είναι καλό να προηγούμαστε με 2-0 στη σειρά. Όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε μια τεράστια επι
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr