«Βόμβα» στη Φάρμα – Αν και κέρδισε, αποχώρησε το μεγάλο φαβορί ξαφνιάζοντας τους πάντες
00:44 - 25/04/2021
Την πιο απρόσμενη κατάληξη είχε το επεισόδιο στη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από την πλέον απαιτητική μονομαχία αποχώρησης […]
The post «Βόμβα» στη Φάρμα – Αν και κέρδισε, αποχώρησε το μεγάλο φαβορί ξαφνιάζοντας τους πάντες appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Φάρμα: Το μεγάλο φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς ξαφνιάζοντας τους πάντες
Την πιο απρόσμενη κατάληξη είχε το επεισόδιο στη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από την πλέον απαιτητική μονομαχία αποχώρησης ανάμεσα στην Ειρήνη Κολιδά και την Μαρία Μιχαλοπούλου. Μια μονομαχία στην οποία αναδείχθηκε, μετά το πέρας τεσσάρων αγωνισμάτων, νικήτρια η Ειρήνη Κολιδά. Αμέσως μετά τη λήξη της μονομαχίας, ωστόσο, όταν και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Βόμβα» στη Φάρμα! Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί ξαφνιάζοντας τους πάντες (βίντεο)
“Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα” τόνισε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Την πιο απρόσμενη κατάληξη είχε το επεισόδιο στη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί ξαφνιάζοντας τους πάντες (video)
"Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr