Ινδονησία: Βίντεο με το «αντίο» του πληρώματος του βυθισμένου υποβρυχίου

11:56 - 27/04/2021

Και τα 53 μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου τραγουδούν το «αντίο» σε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο.Ένα σπαρακτικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδονησίας, το οποίο απεικονίζει και τα 53 μέλη του πληρώματος του χαμένου υποβρυχίου «KRI Nanggala 402» να τραγουδούν και να παίζουν μουσική. Η μαγνητοσκόπηση του βίντεο έγινε πριν από λίγες εβδομάδες μέσα στο υποβρύχιο και το πλήρωμα τραγουδά μια επιτυχία στην Ινδονησία με τίτλο «Sampai Jumpa», που μεταφράζεται ως «θα ιδωθούμε αργότερα». «Ακόμη κι αν δεν είμαι έτοιμος να μου λείπεις, δεν είμαι έτοιμος να ζήσω χωρίς εσένα», τραγουδούν «Εύχομαι τα καλύτερα για σένα», αναφέρουν ακόμη οι στίχοι του τραγουδιού. Το εν λό

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά