Συγκλονίζει ξανά ο Δημήτρης Μοθωναίος μετά την καθηλωτική του εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά

11:16 - 29/04/2021

Στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος μίλησε και για την καθηλωτική […] The post Συγκλονίζει ξανά ο Δημήτρης Μοθωναίος μετά την καθηλωτική του εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει ξανά ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Μετά τη συνέντευξη, ο άνθρωπος αυτός και η γυναίκα του επικοινώνησαν μαζί μου»

Καθηλωτική ήταν η εξομολόγηση που έκανε πριν λίγους μήνες ο Δημήτρης Μοθωναίος. Η ηθοποιός έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε σε ηλικία μόλις 6 ετών, όταν στενό συγγενικό του πρόσωπο, υπεράνω κάθε υποψίας, τον υπέβαλε στις αρρωστημένες ορέξεις του. Τώρα ο Δημήτρης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ξανά ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Ο κακοποιητής μου ήθελε να με δει από κοντά μετά τη συνέντευξη στη Φαίη»

Πριν 3 μήνες ήταν περίπου όταν ο Δημήτρης Μοθωναίος μας καθήλωσε με την εξομολόγησή του για τη βία που δεχόταν κατ’ εξακολούθηση από την πολύ μικρή του ηλικία. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση που συγκλόνισε όχι μόνο την παρουσιάστρια, αλλά όλους. Έχοντας περάσει λίγος καιρός από τότε, τι είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος για […] Το άρθρο Συγκλονίζει ξανά ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Ο κακοποιητής μου ήθελε να με δει από κοντά μετά τη συνέντευξη στη Φαίη» εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο