Λύγισε on air η Ιωάννα Μαλέσκου: “Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά…”
13:24 - 29/04/2021
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τους παίκτες της μπλε ομάδας να λυγίζουν από τα μηνύματα
To άρθρο Λύγισε on air η Ιωάννα Μαλέσκου: “Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Μαλέσκου δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της: Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά
Η όμορφη παρουσιάστρια του «Love it» Ιωάννα Μαλέσκου συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα, στην σημερινή της εκπομπή.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα – «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ»
Η γνωστή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου λύγισε on air. “Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά…” Η Ιωάννα Μαλέσκου λύγισε μπροστά στην κάμερα… Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τους παίκτες της μπλε ομάδας να λυγίζουν από τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων για τις Άγιες Ημέρες. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή “Love it”, με την ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα – «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δάκρυσε on air η Ιωάννα Μαλέσκου: “Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά…”
Η παρουσιάστρια δάκρυσε στον αέρα, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της… «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά. Εγώ τώρα είμαι στα πικ μου… Μπαινοβγαίνει η Μαρία με το μακιγιάζ… Αν το αφήσω να φύγει… Τα παιδιά περνάνε από πολλά στάδια και όταν ξαναφέρνουν στο μυαλό τους αυτά που έχουν βιώσει, τους ανθρώπους που είναι έξω, λυγίζεις…» […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής: "Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ"
Η Ιωάννα Μαλέσκου συγκινήθηκε με τις αντιδράσεις των παικτών του Survivor
Διαβάστε το στο thetoc.grΙωάννα Μαλέσκου: «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά»
Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια προχώρησε κανονικά στη θεματολογία της εκπομπής και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
Διαβάστε το στο pagenews.gr