Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

13:48 - 29/04/2021

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό, καθώς οι παίκτες έλαβαν μηνύματα από τις οικογένειές τους. Το συγκεκριμένο απόσπασμα […] The post Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαλέσκου συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής (vid)

Συγκινήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της, βλέποντας τα χθεσινά (28/4) στιγμιότυπα του Survivor. 

Διαβάστε το στο

Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου με το βίντεο του Survivor. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό, καθώς οι παίκτες έλαβαν μηνύματα από τις οικογένειές τους. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα και στην εκπομπή Love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου να «λυγίζει» στον αέρα. «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά. Εγώ τώρα είμαι στα πικ μου… […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου στον “αέρα”– Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου με το βίντεο του Survivor. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό, καθώς οι παίκτες έλαβαν μηνύματα από τις οικογένειές τους. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα και στην εκπομπή Love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου να «λυγίζει» στον αέρα. «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ παιδιά. Εγώ τώρα είμαι στα πικ μου… […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο