Παραδοσιακή μαγειρίτσα αυγολέμονο
13:54 - 30/04/2021
Υλικά 1 κιλό αρνίσια συκωταριά (εντόσθια) 1 κ. σ. αλεύρι 2 κ. σ. κορν φλάουρ 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 1/2 φλ. τσαγιού άνηθο ψιλοκομμένο 1 1/2 φλ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 αβγά Χυμό από 1 λεμόνι 2 κ. σ. βούτυρο αγελάδος 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Πλύνετε πολύ καλά την συκωταριά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παραδοσιακή μαγειρίτσα που ανασταίνει και νεκρούς!
Το πιάτο που μονοπωλεί το δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου, αμέσως μετά την Ανάσταση.
Το άρθρο Παραδοσιακή μαγειρίτσα που ανασταίνει και νεκρούς! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυνταγή: Παραδοσιακή μαγειρίτσα
Υλικά1 συκωταριά αρνίσια (γύρω στο 1 κιλό ή λίγο περισσότερο), καθαρισμένη½ φλιτζάνι ελαιόλαδο5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα3 μεγάλα μαρούλια καθαρισμένα, ψιλοκομμένα για σαλάτα1 μεγάλο ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο (χωρίς τα κοτσάνια)½ φλιτζάνι ρύζι γλασέ (ή νυχάκι)αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένοΓια το αβγολέμονο2-3 αβγά, χωριστά κρόκους από ασπράδιαχυμό από 2 λεμόνια ΔιαδικασίαΒάζετε να βράσει άφθονο νερό σε μια κατσαρόλα και […]
Διαβάστε το στο dete.gr