Χάρης Ρώμας: Ο λόγος που δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1
21:48 - 30/04/2021
Για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα που δεν θα είναι στον ΑΝΤ1 αλλά και για τον λόγο που θα βρεθεί […]
The post Χάρης Ρώμας: Ο λόγος που δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΜΜΕ της Τυνησίας: «Η Ρίζεσπορ δεν θα αγοράσει τον Μεριά»
Με τη σειρά τους και τα ΜΜΕ της χώρας του Γιασίν Μεριά μεταφέρουν με βεβαιότητα την πληροφορία πως η Ρίζεσπορ δεν θα καταβάλλει την οψιόν αγοράς του στον Ολυμπιακό για τον κρατήσει.
Διαβάστε το στο Χάρης Ρώμας: Γιατί μπήκε τέλος στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
«Δεν τους είπα ποτέ στον ΑΝΤ1 ότι δεν θέλω να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.Για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και το επόμενο βήμα του στην τηλεόραση μίλησε ο Χάρης Ρώμας, παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ».
Όλα τα σίριαλ που έχεις κάνει μέχρι τώρα, με εξαίρεση τον Κακό Βεζύρη το 1997 στο Mega, προβλήθηκαν από τη συχνότητα του ANT1. Πώς αποφάσισες να αλλάξεις τηλεοπτική στέγη;
Ο ΑΝΤ1 θα είναι πάντα το τηλεοπτικό μου σπίτι, ακριβώς γιατί εκεί έχω κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου, σίριαλ που προβάλλονται πολύ συχνά σε επανάληψη και σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Με αυτή την έννοια, είμαι και θα είμαι πάντα στον ΑΝΤ1.
Από εκεί και πέρα,
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr