«Έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι» λέει ο Θέμης Κανέλλος από το Big Brother
12:54 - 04/05/2021
Ο Θέμης Κανέλλος, αδιαμφισβήτητα τράβηξε τα βλέμματα όλων στο Big Brother, λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά και των δηλώσεών του.
Αυτή τη φορά όμως ο νεαρός make up artist έκανε μία εξοργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καθώς φαίνεται να του έχουν κάνει αρκετές αναφορές.
View this post on Instagram A post shared by Themicorn (Θεμης Κανελλος) (@itsthemicornbitch)
«Να φοβηθώ? Εγώ? Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ*ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. Εγώ? που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. Εγώ? Που αμ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Θέμης Κανέλος: «Έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι»
Έξαλλος ο Θέμης Κανέλος: «Έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι» «Να φοβηθώ? Εγώ?» Θεωρούνταν ένας από τους πιο εκκεντρικούς παίκτες του Big Brother. O λόγος για τον Θέμη Κανέλο, ο οποίος ασχολείται με το μακιγιάζ, γεγονός το οποίο έχει παρουσιάσει πολλές φορές στον κανάλι του στο Youtube. O Θέμης έχει […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr