Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου – «Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις με τον Alpha»

12:27 - 08/12/2019

Τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Alpha σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, με τη […] The post Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου – «Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις με τον Alpha» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου - "Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις με τον Alpha"

Για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Alpha μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, τονίζοντας πως σε λίγο καιρό θα βλέπει αυτές τις δηλώσεις και θα στεναχωριέται. «Εγώ την καταλαβαίνω, μπορώ να φανταστώ ακριβώς πώς αισθάνεται, αλλά κάποια στιγμή, πιστεύω, θα βλέπει αυτές τις δηλώσεις και θα στεναχωρηθεί που λειτούργησε έτσι. Απλά νομίζω ότι την έχει νικήσει το συναίσθημά της τώρα και θέλει να βρει το δίκιο της και μέσα από τον κόσμο και μέσα από τα media. Θεωρώ ότι ο Alpha θα έπρεπε να είναι εκεί, αλλά και η Βίκυ δεν είπε λίγα για τον Alpha τις τελευταίες μέρες. Πώς θα είναι εκεί ο Alpha βρε Βίκυ μου, όταν τον “στολίζεις” από το πρωί μέχρι το βράδυ; Η δουλειά και ο χώρος είναι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις τόσο μετωπικά με ένα κανάλι σαν τον Alpha» (vid)

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Alpha, στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, η Σίσσυ Χρηστίδου τονίζει πως σε λίγο καιρό θα βλέπει αυτές τις δηλώσεις και θα στεναχωριέται. The post Η Σίσσυ Χρηστίδου στη Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις τόσο μετωπικά με ένα κανάλι σαν τον Alpha» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου – «Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις με τον Alpha»

Τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Alpha σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να τονίζει πως σε λίγο καιρό θα βλέπει αυτές τις δηλώσεις και θα στεναχωριέται. «Εγώ την καταλαβαίνω, μπορώ να φανταστώ ακριβώς πώς αισθάνεται, αλλά κάποια στιγμή, πιστεύω, θα βλέπει αυτές τις δηλώσεις και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρηστίδου για Χατζηβασιλείου: "Δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις με τον Alpha" (video)

"Tην έχει νικήσει όλο αυτό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο