Νικολαΐδης στον Sport24 Radio 103,3: "Δεν βλέπω ξανά τον εαυτό μου στην ΑΕΚ"
15:12 - 08/12/2019
O Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Έλα στο λαό σου" με τους Ηλία Καλλονά, Βασίλη Τεμπέλη και Σπύρο Κοντό, όπου μίλησε για την καριέρα του, την ΑΕΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στο μπάσκετ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολαΐδης: «Δεν βλέπω ξανά τον εαυτό μου στην ΑΕΚ»
O Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3, όπου μίλησε για την καριέρα του, την ΑΕΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στο μπάσκετ. Όταν έχεις τον Ντέμη Νικολαΐδη απέναντί σου, τότε είναι δεδομένο πως έχεις πολλά πράγματα να κουβεντιάσεις, να αναλύσεις, να προβληματιστείς. Ανέκαθεν ήταν μια προσωπικότητα που δεν φοβόταν […]
The post Νικολαΐδης: «Δεν βλέπω ξανά τον εαυτό μου στην ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΝικολαΐδης: «Δεν βλέπω ξανά τον εαυτό μου στην ΑΕΚ - Μεγάλη κλάση ο Λιβάγια»
O Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, την ΑΕΚ, στην οποία -όπως τόνισε- δεν θα ξαναέβλεπε τον εαυτό του, το ελληνικό ποδόσφαιρο, την εθνική ομάδα και το μπάσκετ.Αναλυτικά όσα είπε στον Sport24 Radio:Ερωτηθείς αρχικά για την ΑΕΚ, ανέφερε: "Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι η αστάθεια, έχει καλούς παίκτες. Δεν υπάρχει προπονητής από τις τέσσερις ομάδες που δεν έφτασε κάποια στιγμή στο σημείο "αν χάσεις θα φύγεις. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι το ρόστερ, χρειάζεται κάποιον να το υποστηρίξει".Εν συνεχεία, απάντησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη, να περάσει τρεις γύρους σε
Διαβάστε το στο filathlos.gr