Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του»

01:42 - 07/05/2021

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show κι αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το […] The post Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα στεκόμουν στο πλευρό του

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο

O Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: «Αν ήμουν με έναν σύντροφο που θα ήθελε πολύ ένα παιδί…»

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καπουτζίδης...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Διαβάστε το στο

Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης κι αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια, Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: «Αν ήμουν με έναν σύντροφο που θα ήθελε πολύ ένα παιδί…»

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο να γίνει κάποια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show κι αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια»

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια. Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στα δικαιώματα των... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του

Διαβάστε το στο spoilers

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια», είπε ο ηθοποιός Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια. Τώρα δεν ξέρεις πως …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Καπουτζίδης: "Αν ο σύντροφός μου ήθελε ένα παιδί, θα ήμουν στο πλευρό του"

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του» (video)

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός στο The 2 Night Show

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα στεκόμουν στο πλευρό του»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα στεκόμουν στο πλευρό του» «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια», είπε ο ηθοποιός Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα στεκόμουν στο πλευρό του»

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια», είπε ο ηθοποιός Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια. Τώρα δεν ξέρεις πως […] The post Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα στεκόμουν στο πλευρό του» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο