Γιώργος Καπουτζίδης: Γυρνούσα αργά στο σπίτι μου και κοίταζα πίσω μου

08:48 - 07/05/2021

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή της ΕΡΤ «Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas» που παρουσιάζει, το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, τη Χρυσή Αυγή και την προοπτική να γίνει πατέρας.Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τελευταίο «The 2Night Show», ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για όλους και για όλα, από το πάθος του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις δυσκολίες της παρουσίασης ως την οικονομική κρίση και από τη συμβολή της τηλεόρασης στην άνοδο της Χρυσής Αυγής ως το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να γίνουν γονείς. «Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που πίστευαν ότι η παρουσίαση είναι εύκολη αλλά τελικά δεν είναι. Θέλει κόπο και επικοινωνιακό χάρισμα το οποίο είτε τ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά