Π.Καλλίδης: «Aν ήμουν μικρότερος ίσως να μην πήγαινα στο Survivor» (βίντεο)

14:04 - 08/05/2021

Έπειτα από την τρίμηνη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Πάνος Καλλίδης επιχείρησε να κάνει τον απολογισμό της πορείας του στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας κάποιες άγνωστες ιστορίες. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως: «Από την προηγούμενη καραντίνα Μάρτιο – Απρίλιο, όλοι οι συνάδελφοι είχαν μπει στη διαδικασία να ψάχνουν τραγούδια ώστε να ανοίξει το πράγμα και να βγάλουμε τη ζωή μας προς τα έξω. Το ίδιο κι εγώ. Το είχα έτοιμο. Ήρθε και η πρόταση από το Survivor. Τρεις μήνες και 12 εβδομάδες έκατσε εκεί και τώρα πριν 3 βδομάδες που βγήκα είχα ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα μου εταιρεία και είπαμε να το βγάλουμε». Ερωτηθείς για την εμπειρία του reality επιβίωσης, ανέφερε: «Ίσω

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις