Το παράπονο της Αλιφέρη: «Με εξαφάνισαν… Ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο» (βίντεο)

21:02 - 09/05/2021

Η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε στην εκπομπή DOT και μίλησε με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ηλικία της! «Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα σύμβολο του κατεστημένου. Το τηλεοπτικό μου “κόψιμο” ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο. Δεν φανταζόμουν ότι ένα αυθόρμητο «σας αγαπώ» θα γινόταν viral. Αυτό το θεωρώ το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αλιφέρη: Συγκλονιστικό ξέσπασμα – «Με εξαφάνισαν… Ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τηλεοπτικό μου “κόψιμο” ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο. Δεν φανταζόμουν ότι ένα αυθόρμητο «σας αγαπώ» θα γινόταν viral. Αυτό το θεωρώ το μεγαλύτερό μου παράσημο. Υπήρξα πολύ κλειστό παιδί, γεμάτο ερωτηματικά. Ο άνθρωπος πρέπει να παλεύει και για την εξωτερική και για την εσωτερική του διαδρομή. Η αναζήτησή μου στη ζωή είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”