Διούδης: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, μένει πικρία»

22:46 - 09/05/2021

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ (0-1) και εξέφρασε την απογοήτευση του για την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διούδης: «Δεν αξίζαμε πολλά πράγματα φέτος, έχει μείνει πικρία»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Διούδης μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Continue reading Διούδης: «Δεν αξίζαμε πολλά πράγματα φέτος, έχει μείνει πικρία» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Διούδης: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, μένει πικρία»

Διούδης: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, μένει πικρία» 09/05/2021 Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ (0-1) ο Σωκράτης Διούδης εμφανίστηκε απογοητευμένος και εξέφρασε τη στενοχώρια του για την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν ήμασταν καλοί. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μία φορά. Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν αξίζει όλο αυτό που περνάμε αυτή τη χρονιά σε κανέναν. Ούτε στον σύλλογο, ούτε στον κόσμο μας, ούτε σε εμάς τους ίδιους. Έχουμε αδικήσει πολύ τους εαυτούς μας. Και μόνο ότι συζητάμε αν θα βγούμε Ευρώπη ,ενώ έχουμε τέτοιο μέγεθος σαν σύλλογος είναι αποτυχία για εμένα. Πόσο μά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)