Στη Ρωσία ο Νίκος Χαρδαλιάς

15:24 - 10/05/2021

Στη Ρωσία μεταβαίνει σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς. Οι συναντήσεις και η ατζέντα.Επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία πραγματοποιεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα επισκεφθεί τη Μόσχα. Ο κ. Χαρδαλιάς θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του, αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για την Πολιτική Άμυνα, τις Έκτακτες Ανάγκες και την Εξάλειψη Συνεπειών από Φυσικές Καταστροφές (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσουπριγιάν, με τον οποίο αναμένεται να έχουν συνομιλίες για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, έμφαση θα δοθεί στον τομέα της πρόληψης φυσικών καταστροφών και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας. Θα συζητηθεί, επίσης,

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη Ρωσία ο Ν. Χαρδαλιάς

Επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία πραγματοποιεί από σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα επισκεφθεί τη Μόσχα και θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του, Αναπληρωτή Υπουργό αρμόδιο για την Πολιτική Άμυνα, τις Έκτακτες Ανάγκες και την Εξάλειψη Συνεπειών από Φυσικές Καταστροφές (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Alexander Chupriyan, με τον οποίο αναμένεται να έχουν συνομιλίες για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς

Θα έχει σειρά συναντήσεων για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. Εμφαση θα δοθεί στον τομέα της πρόληψης φυσικών καταστροφών και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας The post Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά