Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο»
11:56 - 11/05/2021
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί το Σάββατο 15 Μαΐου στην εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA» για να μας χαρίσει […]
The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζουγανέλη: Η καραντίνα μου στέρησε την ελευθερία και δεν αντέχω άλλο
Η αγαπημένη τραγουδίστρια λίγες ημέρες πριν ανέβει στην σκηνή στο «Σπίτι με το Mega» μιλάει στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο κορονοϊός μού σκοτείνιασε την καθημερινότητα… δεν αντέχω άλλο»
Με αφορμή την εμφάνιση που θα κάνει το βράδυ του Σαββάτου, 15 Μαΐου στην εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στον καινούργιο της δίσκο με τίτλο: «Πάρ’ το αλλιώς»: «Είναι μια πρόταση από εμάς όσο μπορεί ο καθένας να το δει κάπως αλλιώς. Όταν φτάσει ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grEλεωνόρα Ζουγανέλη: “Μου στέρησε την ελευθερία και δεν αντέχω άλλο”
Στο «Στο σπίτι με το MEGA» πρόκειται να βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη
To άρθρο Eλεωνόρα Ζουγανέλη: “Μου στέρησε την ελευθερία και δεν αντέχω άλλο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα μου δεν αντέχω άλλο…» (βίντεο)
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί το Σάββατο 15 Μαΐου στην εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA» για να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά. «Έχω ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολύ αγαπημένα τραγούδια, από το ρεπερτόριο μου και από την καινούργια μου δουλειά που αφορά διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Σκεφτήκαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε κουραστεί πάρα πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.gr