Άγριες Μέλισσες Ελένη: «Αυτός σκότωσε τον πατέρα μου» φωνάζει δημόσια
10:24 - 12/05/2021
Η Ελένη ξεμπροστιάζει μπροστά σε όλο το Διαφάνι τον Δούκα, φωνάζοντας για τον πατέρα της. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.
The post Άγριες Μέλισσες Ελένη: «Αυτός σκότωσε τον πατέρα μου» φωνάζει δημόσια appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη «δίνει» τον Δούκα μπροστά σε όλο το χωριό – «Αυτός σκότωσε τον πατέρα μου»
Συγκλονιστική προβλέπεται η στιγμή της αποκάλυψης. Ο πατέρας της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως πέθανε, μετά από ένα καλό σχέδιο που έστησε ο Δούκας με τον Σέργιο, στις Άγριες Μέλισσες. Του έριξαν υδροκυάνιο στο κρασί, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να αφήσει την τελευταία του πνοή, νομίζοντας όλοι πως έφυγε από καρδιά. Το έγκλημα αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆγριες Μέλισσες: «Αυτός σκότωσε τον πατέρα μου», φωνάζει η Ελένη μπροστά σε όλο το Διαφάνι
Συγκλονιστική προβλέπεται η στιγμή της αποκάλυψης. Ο πατέρας της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως πέθανε, μετά από ένα καλό σχέδιο που έστησε ο Δούκας με τον Σέργιο, στις Άγριες Μέλισσες. Του έριξαν υδροκυάνιο στο κρασί, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να αφήσει την τελευταία του πνοή, νομίζοντας όλοι πως έφυγε από καρδιά. Το έγκλημα αυτό ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr