Kίνηση ανθρωπιας από την Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε ενοίκια ενός χρόνου σε πρώην συνεργάτη της που κινδύνευε να μείνει άστεγος

19:20 - 12/05/2021

Kίνηση ανθρωπιας από την Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε ενοίκια ενός χρόνου σε πρώην συνεργάτη της που κινδύνευε να μείνει άστεγος Την κίνηση ανθρωπιάς της Ελένης Μενεγάκη προς έναν παλιό της συνεργάτη αποκάλυψε σε άρθρο της η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα “OnTime”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρώην συνεργάτης της διάσημης παρουσιάστριας, κινδύνευσε να μείνει άστεγος μετά τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κίνηση ανθρωπιάς από την Ελένη Μενεγάκη: Βοήθησε πρώην συνεργάτη της που παραλίγο να μείνει άστεγος

Ελένη Μενεγάκη: Μία κίνηση ανθρωπιάς από την αγαπημένη παρουσιάστρια. Όπως αποκάλυψε σε άρθρο της η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα “OnTime”, η Ελένη βοήθησε έναν παλιό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κίνηση ανθρωπιάς από την Ελένη Μενεγάκη: Βοήθησε πρώην συνεργάτη της που παραλίγο να μείνει άστεγος

Διαβάστε το στο spoilers

Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε ενοίκια ενός χρόνου σε πρώην συνεργάτη της που κινδύνευε να μείνει άστεγος

«Νοιαστηκε, ενδιαφερθηκε για μενα οταν ο μονος εν ζωη συγγενης μου και απο τα δυο σογια φερθηκε ως εχθρος» Την κίνηση ανθρωπιάς της Ελένης Μενεγάκη προς έναν παλιό της συνεργάτη αποκάλυψε σε άρθρο της η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα “OnTime”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρώην συνεργάτης της διάσημης παρουσιάστριας, κινδύνευσε να μείνει άστεγος μετά τον […] The post Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε ενοίκια ενός χρόνου σε πρώην συνεργάτη της που κινδύνευε να μείνει άστεγος appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή