Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι»

03:03 - 13/05/2021

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη κι αναφέρθηκε στο πόσο τον […] The post Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυρανάκης: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου δεν ξέρω που είναι

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη κι αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρέασε η έλλειψη του πατέρα του από την ζωή του αλλά και το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνο με την μητέρα του. Ο γνωστός πολιτικός σημείωσε: «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου ... Περισσότερα To άρθρο Κυρανάκης: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου δεν ξέρω που είναι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη κι αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρέασε η έλλειψη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κυρανάκης: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, αλλά δεν του κρατάω κακία

Προσωπική εξομολόγηση έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχετικά με την ζωή του και τη σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο όπως ο ίδιος είπε τον έχει δει ελάχιστες φορές στην ζωή του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κυρανάκης: Είμαι προϊόν καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο – Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το 1981 είπε να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό και το 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα, δούλευε στην Σκιάθο, γνώρισε τον πατέρα μου και προέκυψα εγώ. Στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: “Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, η μητέρα μου σήκωσε μόνη της το βάρος”

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης φιλοξενήθηκε στα Μεσάνυχτα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απουσία To άρθρο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: “Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, η μητέρα μου σήκωσε μόνη της το βάρος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κυρανάκης: Είμαι προϊόν καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο – Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, στον Alpha και- μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρέασε η έλλειψη του πατέρα του από την ζωή του αλλά και το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνο με την μητέρα του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κυρανάκης: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι

«Φυσικά κι είχα την έλλειψη του πατρικού προτύπου αλλά σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Καλεσμένος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κυρανάκης: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι

Διαβάστε το στο spoilers

Κυρανάκης: «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, αλλά δεν του κρατάω κακία»

Προσωπική εξομολόγηση έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχετικά με την ζωή του και την σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο όπως ο ίδιος είπε τον έχει δει ελάχιστες φορές στην ζωή του. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον ALPHA και την Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως είναι αποτέλεσμα ενός καλοκαιρινού έρωτα. Συγκεκριμένα μιλώντας …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Η εξομολόγηση του βουλευτή της ΝΔ: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου

Εκ βαθέων εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: "Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου"

"Δεν ξέρω που είναι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο