Μοσχαράκι ριγανάτο με σπαγγέτι και κεφαλοτύρι
09:34 - 13/05/2021
Ένα παραδοσιακό και πεντανόστιμο πιάτο με την πιο εύκολη εκτέλεση του Πέτρου Συρίγου. Υλικά 500 γραμμ. σπαγγέτι1 ½ κιλό μοσχαρίσιο χτένι κομμένο σε κύβους500 γραμμ. μίνι μανιτάρια2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα½ φλιτζ. χυμό λεμονιού3 σκελίδες σκόρδο3 τεμάχια καρότα4 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη1 κύβο βοδινό100 ml ελαιόλαδο50 γραμμ. βούτυρο φρέσκο80 γραμμ. τριμμένο κεφαλοτύριΑλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Για […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr