Ο Α.Γεωργιάδης το ρίχνει στη... γυμναστική για χάρη της οικονομίας - «Θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο για να τα στηρίξω»
10:36 - 14/05/2021
Η πολιτική θέλει θυσίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να το αποδείξει κάνοντας εγγραφή στο... γυμναστήριο.
«Θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης στην Ολομέλεια της Βουλής επιχειρώντας να στείλει μήνυμα στήριξης για τον συγκεκριμένο κλάδο που έχει πληγεί υπέρμετρα από την πανδημία.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος επίσης τόνισε την σημασία της σωματικής άσκησης, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Έχετε δίκιο. Τα γυμναστήρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση των επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία και στο σώμα μας. Επειδή πέρασα κι εγώ πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο. Να γραφτεί και
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr