«Σπίτι με το MEGA»: Δείτε μουσικά αποσπάσματα από την αποψινή βραδιά με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπίτι με το MEGA: Με «Κόψε και μοίρασε» ξεκίνησε την βραδιά η Ελεωνόρα Ζουγάνελη

Το «Σπίτι με το MEGA»  υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, παρουσιάζει μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες επιτυχίες και εκλεκτούς καλεσμένους.

Διαβάστε το στο in.gr

Μαγεύτηκαν οι τηλεθεατές του MEGA από την βραδιά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ιδιαίτερη βραδιά με ροκ στοιχεία και εξαιρετικούς μουσικούς επί σκηνής οργάνωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το «Σπίτι με το MEGA»

Διαβάστε το στο in.gr

«Σπίτι με το MEGA»: Δείτε πρώτοι μουσικά αποσπάσματα από την βραδιά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη (vids)

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου, στις 21:00, υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση της Μαρίζας Ρίζου: Η κρίση πανικού, ο γάμος και η μεγάλη αποχή από τη σκηνή (Βίντεο)

Έτος νέων κομμάτων το 2026: Τα σχέδια της Καρυστιανού και η σύγκρουση Τσίπρα - Ανδρουλάκη τον Μάρτιο

Σκέρτσος στην εξεταστική για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: "Δεν έχω καμία τυπική ή ουσιαστική αρμοδιότητα επί των θεμάτων αγροτικής ανάπτυξης"

Νίκος Κουρής: "Κλείστηκα στο σπίτι από αξιοπρέπεια, ειπώθηκαν πολλά για το χωρισμό μου", εξομολογήθηκε (Βίντεο)

Νίκος Παππάς: "Ήταν λάθος η αντίδρασή μου"

Ελεονώρα Μελέτη: Καθοριστική νίκη για την πρόσβαση σε ασφαλείς αμβλώσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο