#Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Η Εκατομμυριούχος»: Ρίχνει αυλαία η υπερπαραγωγή της χρονιάς

Newsbeast.gr
«Η Εκατομμυριούχος», η παράσταση στην οποία η Ελεονώρα Ζουγανέλη ξεδίπλωσε το υποκριτικό της ταλέντο, αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη, ρίχνει αυλαία. Η αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, κλείνει τον κύκλο των παραστάσεων της στις 21 Ιανουαρίου στο Θέατρο Παλλάς. Τον ομώνυμο ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου, αναλαμβάνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής. Μαζί τους επί σκηνής, μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών, 10 ακόμα ηθοποιούς, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα. Το πολυσυλλεκτικό ανέβασμα του Γιάννη Κακλέα, σε ολοκαίνουργια διασκευή του Βασίλη Τσιγκριστάρη και του ιδίου, δίνει μια φρέσκια μ
13:00 08/01/2024

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνω»

zappit.gr
Την Ελεονώρα Ζουγανέλη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/11) η δημοφιλής […] The post Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνω» appeared first on Zappit.
01:00 22/11/2023

Η πρώτη κοινή βραδινή έξοδος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου – Μαζί σε συναυλία

Newsbeast.gr
Μαζί με τον σύντροφό της βγήκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη το βράδυ της Τρίτης (14/11), Νίκο Συρίγο, και οι φωτορεπόρτερ ήταν εκεί για να αποθανατίσουν τη στιγμή. Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο θέατρο «Παλλάς», όπου παρακολούθησαν τη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Πιασμένοι χέρι – χέρι και χαμογελώντας στους φωτογράφους, το ζευγάρι φάνηκε να είναι ιδιαιτέρως ευδιάθετο. Ντυμένοι στα μαύρα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή βραδινή έξοδο, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Δείτε τις φωτογραφίες: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει» Πριν λίγες μέρες, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε
11:00 15/11/2023

Εορτή ΠΑ: Η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής-Φωτογραφίες

militaire.gr
Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ευγενική συμμετοχή είχαν η κα. Πέννυ Μπαλτατζή, η κα. Ελεονώρα Ζουγανέλη, η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου και η δημοτική χορωδία Βριλησσίων, τις οποίες συνόδευσε η Μπάντα της ΠΑ, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κα. Χριστίνα Βίδου και τη σκηνοθέτησε ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος επιμελήθηκε και το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε. Οι φωτογραφίες: The post Εορτή ΠΑ: Η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής-Φωτογραφίες appeared first on Militaire.gr.
19:00 08/11/2023

Νίκος Κουρής-Έλενα Τοπαλίδου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιο τους

thecaller.gr
Η εκατομμυριούχος»: Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας και πρωταγωνιστούν ο Νίκος Κουρής και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, έκανε πρεμιέρα την Πέμπτ, 12 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Παλλάς και ανάμεσα στο κοινό που την παρακολούθησε ήταν η σύζυγος και ο γιος του πρωταγωνιστή, Ελένη Τοπαλίδου και Πέτρος Κουρής. Η εκατομμυριούχος»: Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας και πρωταγωνιστούν ο Νίκος Κουρής και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, έκανε πρεμιέρα την Πέμπτ, 12 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Παλλάς και ανάμεσα στο κοινό που την παρακολούθησε ήταν η σύζυγος και ο γιος του πρωταγωνιστή, Ελένη Τοπαλίδου και Πέτρος Κουρής. Η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε ένα slip dress σε […]
12:00 14/10/2023

Νίκος Συρίγος: Η αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη

tlife.gr
Ο Νίκος Συρίγος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού και την Χαρά Μπουτσικάκη.  Ο γνωστός To άρθρο Νίκος Συρίγος: Η αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 09/10/2023

Νίκος Κουρής – Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δείτε πλάνα από τις πρόβες της παράστασης «Η εκατομμυριούχος»

okmag.gr
«Η Εκατομμυριούχος» [The Millionairess], η αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, με κεντρικό άξονα το αιώνιο τρίπτυχο «Έρωτας – Χρήμα – Ευτυχία», ανεβαίνει από τις 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Τον ομώνυμο ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου, αναλαμβάνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής. […] The post Νίκος Κουρής – Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δείτε πλάνα από τις πρόβες της παράστασης «Η εκατομμυριούχος» appeared first on OK! Magazine.
18:58 03/10/2023

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Μου πήρε δύο χρόνια για να χάσω 50 κιλά»

zappit.gr
Στο περιοδικό Vita και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ιωάννου μιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, σε μία εφ’ όλης της […] The post Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Μου πήρε δύο χρόνια για να χάσω 50 κιλά» appeared first on Zappit.
12:00 24/09/2023

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ποζάρει με σορτσάκι και χωρίς μακιγιάζ

instyle.gr
Στιγμές από τις περιοχές που επισκέπτεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία, δημοσιεύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η αγαπημένη καλλιτέχνης συνεχίζει την επιτυχημένη χειμερινή συνεργασία της, με την σπουδαία Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, το τελευταίο διάστημα είναι πιο ενεργή στα social media και αναρτά στιγμιότυπα, με την ίδια να ποζάρει με… καλλιτεχνική διάθεση. Το απόγευμα της […] The post Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ποζάρει με σορτσάκι και χωρίς μακιγιάζ appeared first on InStyle.
00:46 21/08/2023

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη γίνεται... «Εκατομμυριούχος» στο πλευρό του Νίκου Κουρή στο Παλλάς

gossip-tv.gr
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα βρεθεί το χειμώνα, στο πλευρό του Νίκου Κουρή, στο θέατρο Παλλάς, στην αριστουργηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, «Η Εκατομμυριούχος. Οι πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση, που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Κακλέα. Περισσότερα...
14:37 11/07/2023

Είδαμε: Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη «μαζί» στη σκιά των Βράχων

monopoli.gr
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη ξεσήκωσαν το κοινό σε μια βραδιά γεμάτη ένταση στο Θέατρο Βράχων - και εμείς ήμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
09:53 30/06/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά”

instyle.gr
Στις 28 Ιουνίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ενώσουν τις φωνές τους σε μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Με αφορμή τη συναυλία οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!” και τον Άρη Καβατζίκη. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και στον πρόσφατο χωρισμό της από […] The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά” appeared first on InStyle.
14:46 27/06/2023

Ζουγανέλη: Οι luxurious πόζες με μαγιό-Το μαύρο μπικίνι & το hairstyle

NewsBomb
Ένα όμορφο τριήμερο μακριά από την όλη πέρασε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και μας χάρισε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό!
21:00 05/06/2023

«Σφίγγα» ο Νίκος Συρίγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη – Η αντίδρασή του στις κάμερες

Newsbeast.gr
Νίκος Συρίγος και Ελεονώρα Ζουγανέλη αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να τους πάρουν μια δήλωση. Οι δημοσιογράφοι, προσπάθησαν να πάρουν έστω κάποιες λέξεις από τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος αποχωρούσε από το στούντιο, ωστόσο ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν… σφίγγα, στην κάμερα του «Breakfast @ Star» «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είστε εδώ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι μια χαρά, όλοι είμαστε καλά. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά σας, σας αγαπώ πάρα πολύ. Φιλιά πολλά», είπε ο Νίκος Συρίγος. Η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την τραγουδίστρια έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε πάρει μια συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια.
17:10 08/05/2023

Νίκος Συρίγος: Τι απάντησε για την Ελεονώρα Ζουγανέλη;

zappit.gr
Κάμερες και δημοσιογράφοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του και ο Νίκος Συρίγος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη […] The post Νίκος Συρίγος: Τι απάντησε για την Ελεονώρα Ζουγανέλη; appeared first on Zappit.
09:20 08/05/2023

Η Ζουγανέλη βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Συρίγο και η «Super Κατερίνα» ήταν εκεί – «Αίσχος» φώναξε ο Μουτσινάς

Newsbeast.gr
Με τον Νίκο Συρίγο φημολογείται πως είναι ζευγάρι η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εντόπισε την τραγουδίστρια και τον δημοσιογράφο να διασκεδάζουν στο ίδιο μαγαζί. Αν και κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει τη φημολογούμενη σχέση και φροντίζουν να διατηρούν διακριτικό προφίλ, η εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν εκεί και οι συντελεστές της, έδειξαν να χαίρονται που η τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος διασκεδάζουν. Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση, μετά από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι η τραγουδίστρια κι ο δημοσιογράφος. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά φώναξε αρκετές φορές τη λέξη «Αίσχος»
23:04 24/04/2023

Απαράδεκτο, δεν μας λένε τα προσωπικά τους!

Zougla
Η κυρία Ελεονώρα Ζουγανέλη χώρισε από τον σύζυγο της. Έκανε καλά; Δεν το ξέρουμε...
10:16 11/04/2023

Η αντίδραση του Γιάννη Ζουγανέλη όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο

govastileto.gr
Το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη μετά τον χωρισμό της με τον Σπύρο Δημητρίου, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Νίκου Συρίγου. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», συνάντησε τον Γιάννη Ζουγανέλη […]
22:06 06/04/2023

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

ieidiseis.gr
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη σε μια λαμπερή εμφάνιση λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Σπύρο Δημητρίου.Η Ρούλα Κορομηλά έχει έτοιμάσει ένα ξεχωριστό live για το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το MEGA». Στη φαντασμαγορική σκηνή του ψυχαγωγικού show του Mega, ανεβαίνουν δύο μεγάλες φωνές που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον και τη διασκέδαση του τηλεοπτικού κοινού στα ύψη το βράδυ του Σαββάτου 8 Μαρτίου στις 21:00.  Συγκεκριμένα η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μας ταξιδέψουν μοναδικά σε μία μελωδική βραδιά, γεμάτη από τραγούδια που έχουν αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και έχουν συνοδεύσει σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαι
20:00 05/04/2023

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Σε σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο

neolaia.gr
H Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι σε σχέση με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο. Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν.
15:56 04/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load