Κούγιας: «Ότι και να κάνετε το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ είναι ταυτισμένο με εμένα»
09:24 - 16/05/2021
Ανακοίνωση - απάντηση στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ αναφορικά με την φερόμενη ρατσιστική επίθεση του Μπέρτου στον Κάστρο, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απολογήθηκε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για Κάστρο - Κούγιας: «Το παρόν και το μέλλον της Λάρισας είναι ταυτισμένο με εμένα»
Απολογήθηκε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για Κάστρο - Κούγιας: «Το παρόν και το μέλλον της Λάρισας είναι ταυτισμένο με εμένα»
16/05/2021
Θέση σχετικά με την καταγγελία του Φάμπρι Κάστρο για ρατσιστική συμπεριφορά από τον Μανώλη Μπέρτο, στον αγώνα της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία "στροφή" των πλέι άουτ της Super League 1, πήρε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ.
H ανακοίνωσή της:
"Η ιστορία και οι διαχρονικές αρχές της ΑΕΛ αντιτίθενται σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με ρατσιστικές και κάθε είδους διακρίσεις. Η Ομάδα μας αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως άθλημα με ίσες ευκαιρίες για όλους, μένοντας μακριά από κάθε είδους διαχωρισμό, χρώματος, καταγωγής, φύλου ή σεξουαλικής π
Διαβάστε το στο filathlos.gr