Γιώργος Χρυσοστόμου: «Εκεί φοβήθηκα, πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου»

10:36 - 16/05/2021

Καλεσμένος στον Οδηγό Καλής Ζωής βρέθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου το πρωινό της Κυριακής στον Alpha. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τη […] The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Εκεί φοβήθηκα, πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρυσοστόμου: “Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου”

Σε καθηλωτική εξομολόγηση ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε εκπομπή του Alpha. Tον ηθοποιό Γιώργο Χρυσοστόμου φιλοξένησε, το πρωί της Κυριακής, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην ενημερωτική του εκπομπή στον Alpha. Μέσα σε όλα, αποκάλψε πως στο παρελθόν είχε φτάσει στο σημείο σχεδόν να πεθάνει τρεις φορές στον ύπνο του. «Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χρυσοστόμου: “Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Χρυσοστόμου: “Πήγα να πεθάνω 3 φορές μέσα στον ύπνο μου”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στον Alpha, “Οδηγός Καλής To άρθρο Γιώργος Χρυσοστόμου: “Πήγα να πεθάνω 3 φορές μέσα στον ύπνο μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γ.Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Γιώργο Χρυσοστόμου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στο παρελθόν είχε φτάσει στο σημείο σχεδόν να πεθάνει τρεις φορές στον ύπνο του. «Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο κάναμε νηστεία. Αυτό αμέσως έκανε αποτοξίνωση στον οργανισμό. Κάτι το οποίο είναι της μόδας τώρα. Από τα 18 και μετά, που μπήκα στη σχολή στη Θεσσαλονίκη και λόγω οικονομικών δυσχερειών πήγα στο «τυλιχτό» για τρία χρόνια. Στον στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά κατευθείαν και από τα 21 και μετά που ήρθα στην Αθήνα, το junk food ήταν καθημερινότητα. Και μάλιστα σαν απωθημένο». «Πριν από δύο χρόν

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο